temptation napisał(a):
Ludzie czesto pisza rozne bzdury o rzeczach, o ktorych pojecia nie maja.
Setki necrow - wierze na slowo.
Jakos ich sporo na lionna, wiec dziennie sie z 10 trafi.
temptation napisał(a):
Przez ostatnie dwa tygodnie zrobilem 13 sin eaterow, za kazdym razem, gdy mialem 5/6/7 PK (tylko raz nie sciagnelo do 0, a do 1).
Machnalem rowniez spokojnie ok. 50+ punktow pvp.
Trudno powiedziec, ze mam pvp raz na miesiac. Widocznie Ty wiesz lepiej.
Wow sin eater? Jak juz wspomnialem ja nie mam pvp z neutralami zebym musial ich pekowac bo niechca acceptnac wara.
Przez ostatnie 2 tyg 50 pvp points.... no niezle niezle, jak mam dobry dzien to wyciagam tyle solo w fod/vos/hs/woa/bs.
temptation napisał(a):
O.. tak... W teorii to wszystko brzmi niezle... Ograniczyc sie do cancel+sleep.
Wiesz ile trwalo rzucenie cancel w c4? Wiesz, ze w c4 cancel nie zawsze sciagal wszystkie buffy? Wiesz, ze to jest range 600? Wiesz, ze wtedy nie bylo unholy i innych anty dark magic bufkow? Wiesz, ze w c4 pety nie mialy obcietego dmg w pvp?
W c4 cancel zawsze sciagal acu zerk emp haste dw focus, a pierwsze 2 sa chyba wazne dla nukera co nie? No nie bylo unholy res faktycznie i pvp sie moglo ograniczyc do cancel+sleep+bheal (lvl3 ftw) surrend hydro hydro... (chyba ze juz sie mialo vortexa), pety nie mialy obcietego dmg w pvp wof...
Cancel+sleep /target pet nuke nuke /target necro surrend hydro.........
Miales jakies pvp w c4?
temptation napisał(a):
Wiec w momencie jak sie zblizyles do necro na dystans 600, to juz miales glooma oraz dostales min. 2 nuki za conajmniej 1.6k dmg.
W momencie jak sie zblizal sps na 600 to necro juz mogl powiedziec papa do buffow, wiec w czym problem? Nastepnie sleep zabic peta zabic necro.
temptation napisał(a):
Dodatkowo, jesli miales szczescie i przeciwik mial tylko zombie, ktory nie ma stuna, to oberwales zaledwie za min. 1k dmg.
W momencie jak rzucasz ten swoj cancel, necro albo dalej Cie stuka nukami za 1.6k dmg (ktore bardzo mozliwe, ze Cie rozprosza i cancel poszedl sie kochac), albo zacznie rzucac silence, ktore w c4 mialy jakies 50% wejscia.
no tak ty zapewne latales majac tego new peta ze stunem i stunowales kazdego:D Swoja droga miales jakies pvp necro vs sps w c4? Bo z tego co piszesz widze ze sama teoria. Zanim sps dojdzie na 600 ja walne gloom+2nuki powiedz mi gdzie tak sie dzieje, bo z tego co wiem necro z dc+acu weapon+4wit ma 913 cs (bodajrze) i mozesz mi uwierzyc na slowo nie wyciagneisz z tego 2 nukow+glooma zanim sps pokona odleglosc 300.
temptation napisał(a):
I tak wlasnie wygladala praktyka w pvp sps vs necro w c4.
Wygrac bylo bardzo ciezko.
Skonczyles z teoria? Przejdzmy do praktyki wiec.
temptation napisał(a):
Jesli naprawde twierdzisz, ze to nie necro byl krolem 1vs1 i duzych open pvp, to jestes chyba najwiekszym ignorantem jakiego spotkalem.
Duzych open pvp krolem jest byl i bedzie he (full support ftw) gank/solo pvp sps>all.
temptation napisał(a):
Inna sprawa, z tego co sie orientuje, to czy Glad posiada tylko jednego nukujacego skilla i to dopiero z 78lvl? Sprawdz sobie na
www.lineage2.com , albo czesciej bierz udzial w pvp przeciwko tej klasie (no chyba, ze Ty nie masz na to czasu, bo bijesz sie tylko z setkami necro).
Uzywajac stwierdzenia "walil tymi swoimi nukami" stwierdzam ze spamowal 1 range skill, ktory imo ejst 78lvl skilem bo glad nie ma innych skili ktore moze spamowac bez charge charge charge....
Wiec chlopczyki zanim mnie odeslesz do
www.lineage2.com sam sie z nim zapoznaj.
temptation napisał(a):
Sredni dmg na kazda klase moim necro to ok. 1.2-.1.3k
Gdy maja unholy to i tak przeciwnik dostaje po ok. 1k dmg.
Jestes optymista?
temptation napisał(a):
A wejscie silence nie jest od tego uzaleznione i wynosi 9/10.
Widocznie jestes optymista.
temptation napisał(a):
Szanse na zdobycie statusu hero po wprowadzeniu ostatniego patcha sa juz calkiem duze, nawet przez osobe, ktora nie reprezentuje zadnego zerga. Moze u Ciebie na servie jest to dziwne, ale na Teonie dosyc ciezko karmic tylko swoich.
No "u mnie" na servie to zaden noble sps nie dostanie hero ot tak, a szczegulnie jaksi neutral.
temptation napisał(a):
I oczywiscie caly czas mowie o random malym pvp, solo gankach.
oczywiscie oczywiscie
temptation napisał(a):
A Ty zapewne o full 78PP/EE/SE buffach na arenie.
Rzeczywistosc poza nia wyglada zupelnie inaczej.
A ty cos wiesz na ten temat? Ty zapewne ejstes z tych co dvp ora w liczbie 20 solo, innymi slowy kolejne pvp beztalencie.
Majac 77mm maina i twierdzic ze necro jest lepszy pokazuje jaka ejst twoja wiedza/umiejetnosc i jacy sa ludzie na teonie, a jacy sa najlepeije pokazuja filmiki dvp.