temptation napisał(a):
Wyglada na to, ze moje proby wytlumaczenia Ci czegokolwiek to jak walenie glowa w sciane. Z betonu.
No tak tlumaczysz mi ze necro>all, kiedy ja ja nie mam problemow z necro jak gram he/mm/adv, wiec cos tu jest nie tak.
temptation napisał(a):
Wow, nie wiedzialem, ze pvp ma jakies zupelnie inne zasady jesli przeciwnik ma wartag kolo imienia. Statystyki sie rowniez w jakis magiczny sposob zmieniaja?
Nie ejstes red po killu white nuba ^^
temptation napisał(a):
50 pvp dziennie? No, to pewnie juz licznik przekreciles. Gratulacje. Serio.
Zaleznie od dnia, dobry dzien to i 50+ slaby to nawet 10 nie ma... Kwestia wyszukania targetow.
temptation napisał(a):
Hahaha, cancel zawsze sciagal... Zawsze? Bo to jakas stala zasada, ze cancel sciaga okreslone bufy? Nie widzialem takich cudow w patch notes. Zadziwiajace.
c3 cancel=all buffs
c4 cancel=zawsze sciagal "najbardziej potrzebne" buffy
c5 cancel=max 5 buffow
temptation napisał(a):
Tak, mialem pvp przeciwko necro w c4. Nawet wiecej niz jedno, szokujace?
Widocznie byli o niebo lepsi od tych setek, z ktorymi Ty masz przyjemnosc sie bic kazdego dnia. Gloom, nuke, krok w tyl, nuke. Mozesz to sobie wyobrazic? Pytam ponownie, wiesz jaki byl czas castowania cancel w c4 na full bufie (acu, zerk w dc secie)? Widocznie nie, bo czesto sie zdarzalo, ze probujac to robic, mialem zgon, albo niebieska aureolke nad glowa - silence, zeby nie bylo pytan.
Zapewne nie slyszales w c4 o czyms takim jak cp pot (zgon) badz mental shield ("aureolka")
temptation napisał(a):
Gank solo pvp sps>all (mam nadzieje, ze mowisz o C5, bo jesli o C4, to wybacz, ale padne ze smiechu i chyba pekne).
I nawet nie bede staral sie tlumaczyc i wyjasniac, bo wyglada mi to na niereformowalny przypadek.
W c4 na do gankowania necro byl ok, ze wzgledu na brak unholy res i maly dostep do div, ale obecnie mamy c5.
temptation napisał(a):
Jesli chodzi o C5, to faktycznie sps/MM jest znakomity, ale mimo wszystko necro ma wieksze szanse na przezycie.
Hint: 11k HP, silence, anchor.
Co za roznica ile ma "hp"? Skoro jak nie robisz 800+ dmg/hit na 900-1k cs
to mozesz byc "zahealowany" cp potami?
temptation napisał(a):
Chlopczyku... No, tez sie niezle ubawilem.
Chlopczyku? Kiedy ja bylem chlopczykiem ty jeszcze z jajka na jajko skakales...
temptation napisał(a):
Wroc jednak na stronke, ktora podalem, otworz sobie skille Glada i tam bedziesz mogl zobaczyc ze ma 2 nukujace skille, ktore bola i maja szanse na krytyka.
Ale tylko 1 moze spamowac.
temptation napisał(a):
Pozniej zaloguj sie do gry, zapodaj pma do jakiegos Glada, jesli takowego znasz i zapros go do siebie na arene. On Ci pokaze jak bardzo zmienil sie system charge, jak szybko mozna to robic i jakie to efektywne.
Gralem 78 gladem i wiem jak to wyglada. Wiec swoje "nauki" mozesz glosic w swoim przedszkolu.
temptation napisał(a):
Dalem Ci juz dobra rade wczesniej - nie osmieszaj sie.
Sadze ze sam sie powinienes do niej zastosowac.
temptation napisał(a):
Jak juz skonczysz, to zapodaj pm do jednego z tych setek necro przeciwko ktorym miales przyjemnosc walczyc i spytaj czy maja takiego skilla jak silence. Jesli jakims dziwnym trafem maja, to popros, zeby go sobie gdzies tam wrzucili chociaz na chwile na hotbara i przyszli do Ciebie na arene. Nastepnie popros zeby zaczeli Ci tego silence zapodawac.
Zanotuj efekty i wroc.
A, popros rowniez zeby Ci powiedzial jak szybki jest reuse tego skilla.
Temu sie nie udalo sprawdzic reusa tego skila:(
temptation napisał(a):
Zdaje sobie dobrze sprawe z tego, ze w Twoim doskonalym swiecie, gdzie kazdy ma w miescie buffboty: 77 EE, 74 PP i 74 SE, do tego biega sobie radosnie z sws za plecami, pvp moze wygladac zupelnie inaczej.
Nie w miescie a w ch, nie 74pp a 76 hiero, bez zadnego tam ee czy se. A co do sws'a jak sie ma to sie uzywa.
temptation napisał(a):
I zdaje sobie sprawe z tego, ze na serwie, na ktorym grasz kazdy gracz solo, jak i kazde male party ma takie buffboty na boxie obok spota.
Niewiem jak inni, ja mam.
temptation napisał(a):
Ja mowie jednak o normalnym swiecie, o Teonie.
Chcesz przez to powiedziec ze na teonie jeszcze nie kazdy ebaynol sobie 78lvl buff pety?:O
temptation napisał(a):
I mam prawo mowic, ze necro > 77MM. Bo nimi gram.
Ja gram 77mm (co prawda nie moj ale gram) i jak mowie ze nie mam problemow z necro cos w tym musi byc.
temptation napisał(a):
Mam prawo mowic, ze silence wchodzi 9/10 prob. Bo uzywam.
Masz prawo mowic, to wolny kraj.
temptation napisał(a):
I nie mow mi, ze jestem jakims kolejnym pvp beztalenciem i ze pvp na Teonie jest nietegez.
Patrzac na filmiki dvp stwierdzam smialo ze wszyscy co maja z nim wartagi to ebztalencia. Nie zeby to bylo normalne aby 1 th zarznol naraz 12 charow majac tylko propa+bd z soba.
temptation napisał(a):
Bo to nie ja bije sie z necro, ktorzy ze strachu robia w gacie i nie wiedza, ze istnieje takie cos jak silence.
To tylko gra, kto robi w gacie ze strachu przed czyms w grze? o_O