temptation napisał(a):
Jedna sprawa mnie nurtuje...
Gdzie do jasnej cholery napisalem, ze necro > all?
Nieche mi sie sprawdzac, wiec zakladam ze nie napisales.
Przejrzalem wszystkie swoje posty w tym temacie i nie zauwayzlem, bym sie takowego stwierdzenia dopuscil.
Uzywalem jedynie necro > MM.
temptation napisał(a):
Nieche mi sie sprawdzac, wiec zakladam ze nie napisales.
Ok, czyli bez zerka masz ok. 1.4 m.atk, co przeklada sie na ok. 600 dmg w necro, ktory ma odpalony Transfer Pain (zakladajac, ze wejdzie surrender i vortex).
Jesli nie wejdzie, to zmniejsz do 400 z TP.
Licz sie z tym ze peta ci pierw ubije, wkoncu to tylko 2 nuki.
W tym czasie ty mnei walniesz max raz i prawdopodobnie to bedzie gloom (zakladajac ze nei ebdziesz na tyle sprytny by meic malarie).
temptation napisał(a):
Odnosze wrazenie, ze Twoi przeciwnicy to naprawde idioci.
niektorzy to zdecydowanie.
temptation napisał(a):
Powtarzasz, ze zawsze spamujesz CP potki... A Twoi przeciwnicy, to niby co?
Nie stac ich? Nadrabiaja smutna mina, czy jak? Bo sie gubie.
Oni uzywaja, ja spamuje. Mnie to pierdoli czy spale 150 cp potow w 5min, naprawde mnie to grzeje.
Ale wiekszosc osob nie pozowoli sobie na takie "marnotrawienie".
temptation napisał(a):
Twoi przeciwnicy, to zamiast wyleczyc siebie i peta, to Cie gonia czekajac az Ci spadnie silence?
Niech robi co chce, ja uciekam.
temptation napisał(a):
No naprawde nabieram przekonania, ze walczysz z idiotami.
Faktycznie, setki noob necro na Twoim servie.
A ty z kim walczysz 2x th+se+glad (czy jakt am bylo) i jakos all rozjechales? Na moim servie ejst od zajebiania nub necro, nie kryje.
Ale oni sa wszedzie bo w c4 przyjelo sie ze to overpowered clasa i wszyscy to nasubowali (wszystkie nuby ktore chcialy miec overpowered class).
I ty zapewne byles jednym z nich huh?
temptation napisał(a):
Pogratulowac, teraz wiem, czemu uwazasz MM za takiego potwora pvp.
Bo mm ejst overpowered, jak ktos potrafi nim grac, to zaden necro mu nie podskoczy. Widocznie ty umiales wyexpic sps, ale to nei znaczy ze sie sprawdzisz w pvp.
temptation napisał(a):
Ja w klanie nie mam ludzi, co maja buff armie. Moze nie kazdego stac na ebay, moze obracam sie w srodowisku ludzi, ktorzy graja legit.
Niestety nie kazdego stac, a to czy ktos gra legit czy nie to jego sprawa.
Ja jestem najlepszym przykladam osoby ktora bedzie botowac toona do nobles w ciagu miecha zeby zaoszczedzic czas.