veelden napisał(a):
a ja mam pytanie do tych co graja blood elfami? jakie
wrazenia z gry i czy polecacie ta rase bardziej niz undeady?
Przede wszystkim Blizzard zjebal animacje ukrywania undeada i nadal jej
nie poprawil. Ponoc poprawili juz ludzi, a UD, NE i costam jeszcze nadal przemyka sie jakby mialo gowno w gaciach.
Przed ta zmiana przemykajacy sie UD rogal wygladal swietnie, teraz wyglada biednie. Za to BE rogue dostali swietna animacje ukrywania, jak ktos nie widzial to zrobcie sobie 2 lvl BE rogue i popatrzcie, imo swietnie zrobione.
Mimo wszystko jednak, jesli Blizz odda stara animacje ukrywania UD, to nie bede narzekal. BE, przy calej sympatii do jego przemykania kojarzy mi sie troche z malpa, UD mial przemykanie zawsze w stylu typowego zabojcy.
UD rogue wyglada tez swietnie w nowych setach tier4 i tier5. Jakby specjalnie dla niego byly projektowane.
Co do BE.. ja akurat toleruje tylko BE elfki, i tez, jak najbardziej, wygladaja ok
Nie podobaja mi sie za to BE elfy, ale to sie odnosi do kazdej klasy.
A co do racjali. Imo WoTF > ALL.
U BE mamy te 30 energii, ale w duelu to fikcja.
Zostaje Silence na 2 sekundy..
Akurat obecnie na combat buildzie mam imp kick, i nijak sie to ten kick
ma do resistu na stun.
Moze garrote, kick + ten silence sa niezle, ale mimo wszystko na walke z lockiem czy priestem antyfear to podstawa.
Niby na 66 dostajemy CloS ktory potrafi zdjac doty, jednak nadal wg mnie WoTF to olbrzymi bonus w walce przeciwko pewnym klasom.
(nie mozna zapomniec tez o swietnym Canibalize i oddychaniu pod woda, vs jakies glupawe +10 do skill enchantingu czy +5 resistow na wszystkie
szkoly magii)
Ja akurat nie wyobrazam sobie zrezygnowac z mojego UD rogala i wybrac inna rase. Jesli juz to wolal bym orka (+AP, stun resists).