Zbych1 napisał(a):
Tak troszkę poważniej, to myslę, że dla wielu graczy niepotrzebna jest znajmość historii, bo liczy się tylko exp, exp level i equipment. Ta część graczy , którzy chcą ją poznać, mają inne spojrzenie na grę i chyba lepiej się bawią, wiedząc skąd pochodzi Baium, School of Dark Arts, Ivory itd.
Miłego czytania!
Zbych.
Ja naleze do tej czesci graczy dla ktorych wazna jest fabula, co mi przyjdzie po ciaglym expieniu i levelowaniu ?? levelowalem przez 2 dni i znudzila mi sie gra wtedy poszedlem pochodzi troche po swiecie zeby troche go poznac itd. (czasem ginolem wiele razy) ale przez to znow zachcialo mi sie w to dalej grac, istata gry rpg niejest ciagle levelowanie, zdobywanie nowej zbroi itd. bo poco mi tam bron, ta zbroja, te moce, levele jak niebede mial co z tym robic i bede sie nudzil ???
arkadek napisał(a):
Ujmę to tak - ta fabuła to coś w rodzaju kwiatka do kożucha. Równie dobrze mogłoby tego nie być.
Wiec gdybys niemial fabuly to co to byla by za gra ?? rpg by to napewno nie bylo bo jak sama nazwa Wskazuje RPG (Role Playing Game) czyli gra z podzialem na role. MMO(Masive Multiplayer Online)RPG(Role Playing Game) czyli w dowslownym tlumaczeniu Gra Online z podzialem na role w ktora gra wielu graczy online a nie jakas rąbanka...
Piszpan napisał(a):
oo dzieki fajna sprawa. Powiem Ci szczerze ze czasem tez bym chcial troche z rpg-wskimi tesktami wyjechac ale nie ma do kogo niestety, no i czlowiek non stop zajety kasa,exp,pvp,kasa,exp,pvp
Nawiaze jeszcze do PvP ja to traktuje jako maly dodatekdo gry bo czasem jezeli ktos cie obrazi to mozna niezly sajgon z nim zrobic ale jest to tez pewien dodatek od producentow pomocny w tworzeniu np qestow prowadzonych przez kogos. Mozna tez to wykozystac zeby np zrobic jakis filmik z l2 i opublikowac go w necie. L2 daje duze mozliwosci ale to niestety zalezy od graczy jak je wykorzystaja no ale niestety ci co ciagle mysle o na***** sie niestety niewycisna 100% z gry ;( Mozna by nawet w l2 wprowadzic jakiegos rpega pokroju ff12 z jakas tam konkretna historia opracowana przez nadzorcow tego quescika i czesc graczy mozna grac tych zlych a czesc tych dobrych i wtedy np w final Beatle mozna wykozystac tryb PvP gdzie jakies 50 na 50 ludzi bedzie sie **** na jednym polu o to zeby jedna grupa nieprzejela wladzy nad swiatem (do tego mozna dolaczyc jakies sommony i moza kilka mobkow ? kto wie
).