Gorbacz napisał(a):
Taa jest....zwlaszcza branie jednoczesnie dual wielda i 2h weapons to bardzo dobry pomysl
W ogole bez sensu build, DW nie dosc ze sie nie sprawdza w PVP to jeszcze branie go bez +6% to hit i Unleashed Rage mija sie z celem.
Shocki zra mane ktorej nie bedziesz mial, bo porzadny DW wymaga dobrego sprzetu ktory nie ma za bardzo int.
Ogolnie, to sa 3 buildy dla szamanow:
a) stary dobry deep elemental + resto. Walimy nieludzkie crity z boltow i modlimy sie zeby my ich zanim oni nas.
b) DW build, ale on ssie w PVP.
c) resto build - prosze sie nie smiac, szaman z tarcza i earth shield jest obrzydliwie trudny do zabicia zwlaszcza dla melee - co go walniesz to sie leczy. Build na przetrzymanie.
Co do punktu C to sie zgodze, sam sie respecne na resto na 70 levelu ale glownie pod pve... Za to nie moge sie oprzec sie glupota jakie wypisujesz w punkcie B :/ ehh dual wield jest najlepszy do pvp bo po pierwsze masz mozliwosc rzucenia dwoch enchantow co daje bardzo duzo (ja osobiscie uzywam wf na obie) ale jezeli ma sie szybka bron na off handzie 1.50 speed albo mniej polecalbym frostband... z tej racji ze tutaj chance tu hit nie zalezy od szybkosci broni oraz obrazenia zadan przez frosta tez nie zaleza od szybkosci broni. W tym buildzie nie chodzi o to zeby sie healowac bo to mija sie z celem, idziemy full dps atak odrazu ze stormstrike, earth shock x2 znowu storm... mam dwa toporki 1h high warlord i uwiez mi na slowo ze jak dobrze pojdzie mag czy nie sl lock idzie na strzala doslownie... stormtrike i z obu broni wchodzi wf delikwent pada...
Mowisz ze ten build pvp ssie... Jest to obecnie najlepszy pvp build dla szama, elemental to jest wogole jakies nieporozumienie tak jak dwa ostanie talenty z tego drzewka;/ niezle udupili szama elemental...