Pieszczoch napisał(a):
Nephilim, a tak na marginesie, to moglbys wymienic chociaz kilka swoich rasowych MMO, ktore masz za soba?
nie bede tu listy pisac, bo nie o mojej expiriencji jest ten temat.
starczy powiedziec, ze zanim jeszcze wyszla alpha wow'a, to gralem w UO (dla was, die hard mmorpgowcow, ultima to bostwo, wiec chyba zalicza sie do "rasowych", right? :>)
a, niech tam bedzie, zrobie liste, co by mordke pieszczoszka ucieszyc:
SWG, EQ2, DaoC.
to oczywiscie nie trial'e,
wiem, ze pewnie grales w wiecej i zaraz napiszesz, ze i tak sie nie znam i jestem fanbojem :<
mimo wszystko smiem twierdzic, ze o mmo co nie co wiem - bo gralem, bo sporo artykulow na zagranicznych sajtach czytalem. na tej podstawie twierdze, ze WoW to _obecnie_ najlepszy mmo, pod wzgledem jakosci rozgrywki, mozliwosci i supportu ze strony developera. myslisz inaczej? i dont care.
Cytuj:
Sorry, ale naprawde cos czuje ze rozmawiam z typowym WoW fanboy, co pierwszy raz ma stycznosc z MMO lub przekroczyl okres trial, a sypie jadem i wyzszoscia swojej pompki do penisa.
ty naprawde masz problemy ze soba ;]
wrzuc nowy slogan - "ktos sie ze mna nie zgadza, to jest wow fanbojem".
@Aenima - wez gowniarzu/gowniaro dorosnij.
nie wiesz ile w wow'a gram (a gram od leaked closed alphy, czyli prawie trzy lata), ile w inne mmo gram, nie wiesz tez, czy w ogole cokolwiek mam wspolnego z osoba, ktora zacytowales/as (a nie mam).
az zal czytac twoje offtopicowe debilizmy, ktorymi starasz pokazac, ze jestes fajny/a (nie , nie jestes, idz potnij sie czystymi plytkami, zamiast pisac kolejne +1 posty, ociekajace lamerstwem).