ja 60% zycia na 60(jakies 30 dni) spedzilem z hemo, w IF padlem moze 3-4 razy z powodu graczy i to nie 1v1 tylko 1v5, etc
, wiec:
jak ktos umie grac i czuje sie dobrze z danym buildem - wymiata
i tyle na ten temat. ja na 70 ide w build taki sam jak na 60 z tym ze biore deadliness, master of sub i prema(23/3/35), i jesli nie bedzie sie sprawdzal tak dobrze jak bym chcial wracam do combat
Cytuj:
A tak na marginesie chyab sobie bliz zdal sprawe z nieporadnosci combatowcow na magow czy innych rogali, stad impr sprint w combacie, czy tez resist na stuna albo garota z silence(w koncu combat jak bedzie walczyl ze skillowym rogalem na pvp builzie nie bedzie mial 99% na smierc ).
taa, ale frosta nadal nie moge zabic(dobrego)
musze l2p.
Cytuj:
A talent zmiejszjacy cooldown o 1.50 blind i vanish mi sie to podoba akurat?? co o tym sadzicie... i czy da sie skutecznie walczyc bez hemo??
a czemu nie? sinister strike
. a talenty -c/d sa przydatne dla idiotow ktorzy zrobili rogala na pve serverze i jedyne pvp to duele i bg -.-(aktualnie useless z powodu aren)
Przy kazdym rozpoczeciu areny wszystkie cooldown znikaja, wiec przypuscmy walczysz 30sek na arenie, uzyjesz wszystkie cd, wchodzisz zaraz na nastepne arene i masz znowu wszystkie cd do wykorzystania, i kazda klasa tak ma... Warrior moze co arene uzyc skilla co ma co 30 min