kalcia napisał(a):
a tak po za tym, przydalby sie mod ktory by byl czesciej na forum, bo huck jest rzadko, xav jeszcze rzadziej a op roznie
Ja jestem zawsze na forum.
Jestem uzalezniony od sprawdzania mmorpg.pl co 5 minut.
Jest inny problem: nie siedze na CC i nie znam polowy nowych graczy. Nie wiem czy ktos jest debilem czy tylko udaje.
Gdybym np. nie znal Sima z gry to bym go juz dawno zbanowal, chocby za spamowanie surrealistycznymi ankietami.
Sadzac Sima po postach na tym forum, mozna by go podejrzewac o jakies zaburzenia psychiczne. Jednak znam Sima z gry i wiem ze jest jednym z fajniejszych graczy jaki nam sie trafil. Podejrzewam, ze w RL tez jest fajnym czlowiekiem.
To tylko taki przyklad, sorry Sim, ze akurat twoj, ale chyba sam wiesz, ze twoje posty sa dziwne (niektore napisane zreszta bardzo fajnie, nawet jak nie na temat).
Tak wiec gracze CC: wybierzcie paru kandydatow i zrobcie glosowanie. Na tym forum potrzebny jest mod ktory jest aktywny na CC.
Pixies ma swoje forum na GP. (BTW moge tez wam oddac moda na stronie CC na GP - moze sie wam do czegos przyda).
Ja rezygnuje z aktywnego moderowania, nie bede sie juz wtracal w to co tu sie dzieje. "Zegnaj Gienia, swiat sie zmienia".