Ja prywatnie jestem przeciwny Noxowi, zbyt dużo możliwości daje POL, pełno bajerów i możliwości. Język trudniejszy, ale za to jakie możliowści. A poza tym coś mi się nie chce wierzyć by poprawili wszytkie najważneijsze bugi na Noxie, a uciekanie przed rozwśieczonym tłumem graczy za to, że w 2 sec stracili cały dorobek życia, znów wybieranie kolorow włosów, ściaganie gościa co pływa pod lądem powodując kosmiczne lagi, brak wielu "naturlanych" dla innych emu przedmiotów i funkcji jest po prstu dobiający.
A to, że wtedy grało wielu graczy iu był klimat można wytłumaczyć tylko dojściem wielu osob do gma w wielu skillach i zajęcie się w koncu całkowicie grą i akrulaną sytuacja polityczna
.
Poza tym juz i tak mamy plany wielu bajerow jakie na pewno nie przejda bez echa ( dzuo czesc jzu zrbiona, aczekajaca na naprawde zwisow i skillcapa ), a inne mozliwe do wykoanian do ktorych juz sie przymierzamy.
Porownanie skrypty pola vs noxa nie wiem jak na najwyzszym szczeblu
, ale na popziomie wykoanian jakiegos artefaktu o nietrywianlych mozliwosciach bylo czesto niemozliwe. Tutaj zas na POLu prawie wszsytko jest mozliwe. Mozemy przeciez przenisc wiele roziazan z noxa na pola.
Poza tym HOD rulez