Piszpan napisał(a):
Ja jebie Ai mowisz tak samo jak szlachta sarmacka 300-400 lat temu oni w dupie mieli kraj dbali tylko o siebie i tak sie to skonczylo. MASZ ZA CO moze nie kochac ale doceniac ludzi ktorzy cos zrobili dla tego kraju bo inaczej zylbys teraz na białorusi wpierdalal buraki cukrowe i zyl za 1$ dziennie.
Nie masz zielonego pojecia gdzie bym zyl, za ile i co wpierdalal. Tyle polakow spieprzylo do USA i jakos tu nie wrocili. Jestes wielki patriota to idz do wojska i sloz ojczyznie.
Piszpan napisał(a):
Urodziles sie w polsce i zawsze bedziesz dla innych nacji polakiem a z taka postawa nie zasluzysz na szacunek ani innych narodowsci ani swoich. Nienawidze ludzi co maja takie podejscie do zycia zeby sie tylko nachapac i miec w d wszystko.
To gdzie sie urodzilem nie ma znaczenia. Mam kumpla ktory urodzil sie w afryce gdy jego rodzice (lekarze) tam pracowali. Nie zmienia to faktu ze koles jest polakiem. Gdzie w mojej wypowiedzi wyczytales ze mam podejscie aby sie nachapac i miec wszystko w dupie ? Gdybym tak mial to siedzialbym w sejmie i wymyslal coraz durniejsze ustawy o becikowym i innych wymiocinach.
Piszpan napisał(a):
To ze zyjesz w takich warunkach w jakich zyjesz (a sa one o niebo lepsze od tych na wschodzie) to tez zasluga tego kraju w ktorym zyjesz, to ze mamy teraz taka sytuacje a nie inna polityczna to juz zasluga ludzi takich jak ty bo w dupie maja co sie dzieje aby im bylo dobrze, wiecej zasilkow wiecej polityki socjalnej wiecej rozdawania pieniedzy aby szare durne masy byly szczesliwe.
Przestan pieprzyc glupoty nie znajac czlowieka. Moja sytuacje zawdzieczam tylko i wylacznie mojej mamie ktora wyjechala za granice aby utrzymac samotnie dwojke dzieci. Wczesniej przezyc pomagal nam dziadek ktory siedzial w Stanach i wtedy to on utrzymywal cala rodzine. Panstwo gowno dawalo, a samotne matski mogly razem z dziecmi wpierdalac suchy chleb i pic wode. Od pierwszej klasy podstawowki juz pracowalem wiec twoje wypociny o nieslusznych zasilkach wsadz sobie w dupe.
W tym kraju trzeba liczyc tylko na siebie bo panstwo gowno Ci pomoze a nawet zabierze gdy trafisz na kogos bardziej chytrego.
Coraz to nowe ustawy wolaja o pomste do nieba, ale nadal chodze na wybory i staram sie dalej cos wywalczyc.
Rozdawania pieniedzy dla durnych mas tez nie popieram, wkurwia mnie gdy jakies debile nie maja co ze soba zrobic i chodza po ulicach szukajac zaczpki a ich najwiekszym osiagnieciem jest wyzebranie na piwo.
Jak patrze na takich oszolomow to zaluje ze nie ma pozwolenia na aborcje bo skoro rodzice nie maja czasu ich wychowac to po co wogule robic dzieciaki.