Cytuj:
Od 18 stycznia 2007 roku nasz partner Skype wprowadza nowe ceny za połączenia za pomocą SkypeOut. Do każdej rozpoczętej rozmowy powyżej 5 sek. zostanie dodana jednorazowa „opłata za połączenie”, równolegle z dotychczas istniejącą opłatą za czas trwania rozmowy, pobieraną za każdą rozpoczętą minutę. Opłata dotyczy tylko połączeń SkypeOut, czyli z telefonami stacjonarnymi i komórkowymi, będzie pobierana w walucie jaka jest ustawiona w „Moim Koncie”, niezależnie od kraju, do którego dzwonisz. Rozmowy między użytkownikami Skype nadal pozostają darmowe.
Koszt jednorazowej opłaty dodanej do każdej rozmowy wynosi 0,149 zł netto (0,171 zł z VAT).
Skype wprowadził na rynku amerykańskim nową usługę - abonament Skype Unlimited Calling. Za 29,95 dolarów można bez limitów wykonywać przez rok połączenia na telefony komórkowe i stacjonarne w USA i Kanadzie.
Wiem , że to już stary news , ale ja się tak jakby dopiero teraz obudziłem
Koszt jednorazowej opłaty dodanej do każdej rozmowy wynosi 0,149 zł netto (0,171 zł z VAT) to w zasadzie tyle co nic , lecz przy takiej ilości konkurentów ,a także spogladajac na fakt , że licznik z pieniazkami , ktore spadaja troche nie adekwatnie do danych w cenniku (min/gr) troche niepokoi , człowiek zaczyna się zastanawiać czy u konkurencji nie jest czasem lepiej
?
Ktos może korzysta/bądź korzystał z jakiś innych telefonii internetowych (np.
http://www.tlenofon.pl/ czy
www.newfon.pl) i moglby coś polecić , bądź nie polecić ?
Pozdrawiam