Shadhun_ napisał(a):
Hehe większośc ludzi "popsuła" sobie TBC na własne życzenie. Ludzie siedzieli na becie, czytali wszystkie nowinki, spoilery, znają już dokładnie co chcą wyciągnąć z jakiego bossa i ile procent to ma dropa ...i później płacz że podniety nie ma. No sorry, osobiście specjalnie omijałem wszelkie info o TBC, jestem na jego temat ciemny jak w tabaka w rogu, nie potrafie wymienić poprawnie żadnej nazwy instancji która jest w dodatku (coś tam z penisami chyba
). Za parę leveli przejde przez portal i już wiem że będę świetnie się bawił. W odkrywanie całkowicie nowego contentu. Doprawdy niewiem jak można było popsuć sobie taką piękną niespodziankę.
Nie zazdrościcie ?
Potwierdzam. Jedyne co sobie przygotowalem na TBC i przyszlosc to build talentow, ale to chyba kazdy...
Z itemow wiem jak wygladaja (statow nie znam) nowe tiery dla kilku klas, wiem, ze gdzies tam wypada green, wygladajacy jak BF hood, tylko ze niebieski i ktory musze miec. Pozostale itemy wymieniam na bierzaco.
Poza tym, podobnie jak przedmowca, z nazwy kojarze tylko Hellfire Ramparts i Caverns of Time, ale kompletnie nie znam technicznej kwestii roznych instancow gdzie, od jakiego levelu, co trzeba zrobic zeby wejsc.
Teraz specjalnie wychodze z pokoju kiedy brat gra na 65 zeby wlasnie nie psuc sobie zabawy.
Polecam przedmowcom aby wytrwali w swoim postanowieniu...
Ja Outland znalem tylko z kilku z screenow i teraz kiedy przeszedlem przez portal 1st time i zobaczylem te wielkie planety na niebie, gwiazdy to przyznaje, zrobilo to na mnie duze wrazenie.
Oczywiscie nie mowie, ze droga aby poznac wszystko wczesniej jest zla... Wydaje mi sie, ze to indywidualna kwestia charakteru. Jeden przeszuka internet w poszukiwaniu kazdej, najmniejszej informacji bo tak po prostu lubi, a ktos inny pojdzie odmenna droga. Ja bym sie postawil gdzies pomiedzy...