Cytuj:
2002-03-29 13:18, bloob napisał:
BLOOB cie odpowie:
Widzisz
1. Mam tam juz calkiem zaawansowana postac
2. Chodzi mi o to zeby przywrocic do zycia klimacik... (Poczytaj to zalapiesz)
Heh i tak strzepie jezyk pewnie, ale nie niech będzie. Jak chcesz rpzywrocić klimacik zmieniając emulator to już naprawdę graniczy to z paranoją. Jakby na to nie patrzeć zacznijcie moze lepiej robić coś by w grze go przywrocić, a nie niepotrzebne zamieszanie tylko robić. Sam się z siebie nie zrobi, bo jeszcze nie slyszlaem by wynalezli emulator, ktory towrzy klimat. A zwykle jest tak ze jak gracze juz do czegosc dojada to zaczynaja zwady szukac i przygod, poswiecejac wiecej czasu graniu miast pakowaniu postaci. Jak byśmy przesli na noxa to by klimat byl jak to po zmianie emu rowny zeru - kazdy zly ze stracil wiekosz silli, ze trzeba bylo pola zostawic, 3 -5 dni by bylo ze mi sie nie podoba, to jest zle, trzeba bylo sie nei przenosic itp, a dalej to od nowa by bylo pakowanie postaci, czyli zero ingerencji.
Dochodza do tego bugi i rwanie wlosow z glowy "ze sie obuzilem goly, nie ma moich rzeczy w banku, stacilem 10 str, 12 inta, 20 dexa, jestem goly i niewesoly " itd... Obu stron taka syuacja nie bawi...