Cytuj:
2002-03-29 14:53, Drednought napisał:
Super nareszcie powrot na NOXA
ja osobiscie wolalem tamten emu szybki bugi nie powodujace starty wszytkiego jak sie cos przenosi nio i rude mozna bylo wywalic z plecaka ehh POL iS out ja chce NOXA
... Kasa ważaca z kilkaset kamieni, brak czekow, klopoty z oddaniem do stajni zwierzecia, wpadanie w wieksze domki specjalnie i grabiez takowch. Dodac tez nalezy, ze rude wlasnie naprawiamy.
Co ja bede mowic, do dzisaj pracwlaismy nad kilkoma cudenkami nie zwiazanymi z bugami. Na NoXie to zrobienie czeogs, co tutaj stwarza sredni porblem tak graniczylo by z cudem. Na pewno nie będzie tam jakis arefaktow, super zbroji z jakimis bajerami, bo po prostu tamtejsze skrypty sa latwe, jednak jednoczesnie ograniczone.
Chcecie sie meczyc z brakiem lodzi, ograniczaniem skrytki bankowej do 1000 ( wieksza ilosc powodowala wlasnie to wpyadanie skrytki, niemoznosc korzystnia z niej itp. ). Nalezy tez zapomniec o dobrze dzialajcych domach, rekwiztyach, dzialanie niektorych czarow, brak expow, bron wymagajaca inteligencji, skopane bulletin board, ladowanie sie itemow na waszych oczach, braku aukcji, travel agency, systemu newsow, niektorych bajerow w npcs, slabsze ai przeciwnikow. Mozna tez sie na nowo przywitac z instantkillem, zamiast strazikow wprywajacych na realizm...
Czegos zapomnialem
?