Ai napisał(a):
ktos xpil jakiegos daggera? Jakies pomysly 30-70 lv ?
Dzis sprobowalem w cata z SE na plecach, VR fajnie bo mozna zapomniec o HP, tylko co sie kurde stalo z tym niby mega xp o ktorym tyle wczesniej slyszalem?
Ktos probowal w cata solowac daggerem i ma dobre wspomnienia ?
Bo u mnie xp bez rewelacji, kasy wypada malo, fakt ze nie trzeba duzo biegac, ale biegajac na powierzchnii i tak bede mial xp/h wiekszy ...
Ja do 40lev właśnie w catakumbach siedziałem z SE. Bierzesz duży pokój, ewentualnie duży i mały i mobki powinny spawnować się w sam raz.
40-46 - Aligator island, tam na północ od port place masz duży bardzo gęsto zaludniony spot z samymi mobkami HPx2. Super XP.
Dodatkowo masz tam 3 questy: na aligatory, na części mapy i ogólnie na potworki z AI.
46-52 - Pavel Ruins: tam masz generalnie 3 "pokoje", niestety cześto gęsto zasiedlone przez boty. Najlepszy jest ten najmniejszy, respawn jest tam najszybszy, masz sporo mobów koło siebie wiec i biegać za dużo nie trzeba.
+ Quest na low. B grade Weapon Recipe 60%
52+ - tu są schody imo, bo osobiście nie znalazłem spotu z tak masowym XP jak do tej pory. Może oel mahumy/cmentarz?
Jak znam życie pewnie spowrotem katakumby (kwestia tylko znalezienia odpowiedniego spotu z dobrym respawn rate).
Jakieś propozycje?
W B grade już spokojnie można z normalnym party biegać - także dalej nie szukałem, bo co jak co ale solowanie to jedna wielka porażka. Po 30min spać się chce.