Brodaty napisał(a):
roball napisał(a):
Gdzie najlepiej kopie sie thorium?
Wczoraj ekspiłem mining, z 256 doszedłem do 296.
Najpierw zrobiłem rundkę w Searing Gorge (HS w Kargath) - podbiłem do 262, niestety byłą konkurencja. Potem teleport do Gadg, potem się nalatałem jak głupi po ungoro - niestety znowu konkurencja, na dodatek tam bryłki rozwalone są w głupi sposób i jakoś wolno się respawnują. Doszedłem do 271 i stwierdziłem że pier... i przeniosłem się do Burning Steppes. Jest to moim zdaniem najlepsza zona do podnoszenia mining odkąd możesz kopać Dark Iron Ore. Kilka rundek dookoła, 296 i witajcie Outlands ponownie
Właśnie w BS moim zdaniem najlepiej kopać Thorium. W bryłkach spawnuje się na zmianę Mithril, Dark Iron, duża Thorium Vein i czasem Truesilver lub Gold, dlatego trzeba zbierać wszystko.
Dla urozmaicenia warto pogankować boty lub nieszczęśników próbujących robić questy lub nie daj Boże podkradać ci bryłki.
Ja po zrobieniui 2 rundek w searing gorge i burning steppes znalazłem jakieś 5 veinów -_-' Mi najlepiej się farmiło w ungoro - są 2 miejsca gdzie są większe zbiorowiska :
-jaskinia z małpami na północy
-jaskinia robali na południu
Logowałem się co godzine i chodziłem to obu tych lokacji i skill podniósł mi się dość szybko, na fire plume ridge czy jak to sie tam nazywa spotykałem też czasami rich thoriumy.
Nie jest to miejce w którym sie wyfarmi ogromne ilości, ale jest przyzwoicie jak tylko nie ma innych farmerów