Ai napisał(a):
niestety ponad 3lata w L2 zmienily mi troche podejscie do gry i choc nie botuje i nie kupuje adeny to mam juz gdzies graczy ktorzy to robia, bo to tylko ich sprawa i nic mi do tego. Gra ma dostarczac fun, wiec niech kazdy gra tak jak chce, wkoncu za to placi.
Mądrze prawi, kiedys mialem do tej gry takie samo podejscie jak Ai na poczatku i wielu innych, w ktoryms momencie zrezygnowalem z L2 na rzecz wow - bo mialem dostyc botow/ ebaya. Po kilku miesiacach wrocilem bo brakowalo mi czegos (grindu, ludzi), i odnalazlem w tej grze to co mi sie podoba, nie musze byc najsilniejszy, wystarczy mi ze mam tu przyjaciol, ktorzy mowia tym samym jezykiem, lubia robic to co ja, ludzi ktorzy moga na mnie polegac i ktorym moge pomoc (to mi spawia chyba najwieksza przyjemnosc) tu moge sie odprezyc. Przeciez ja nie musze botowac, wydawanie kasy na kupno adeny uwazam za slabosc, choc mam znajomych ktorzy to robia i wcale to nie sa idioci czy tez oszusci, poprostu nie maja czasu na to by zarabiac w swiecie adeny robia to w realu i ich stac, kto mi dal prawo zagladac do ich portfela?
Czmu oceniacie innych i ich potepiacie? poszukaj w tej grze to co tobie sprawia radosc albo zrezygnuj i moze nie ogladaj sie na innych bo to raczej wyglada jak zazdrosc, dobrze jest trzymac sie swoich zasad, ale uwazam, ze nie mozna ich narzucac innym, bo to sa twoje zasady.
Piszpan "i jak zwykle teon... " moze dlatego Teon, ze tam sie cos dzieje i ludzie sie dobrze bawia? maja o czym pisac, choc ostatnio widze, ze to forum umiera, mimo, ze jest tu masa ciekawych informacji i ludzi ktorzy znaja sie na tej grze, dodatkowo wedlug mnie lepszy mod (moje prywatne zdanie), po co zamykac ciekawy temat ktory cieszy sie zainteresowaniem, moze lepiej wyciac glupie i chamskie odzywki?