Zbych1 napisał(a):
Solowanie w cata DD typu AW to jest porażka, duży koszt a efekt marny. W party to co innego. Do solowania dobre są spoty innego typu - moby X1, góra X2 - i głównie zielone/białe. Ja około 40 solowałem na Aligator Island (wielokrotnie brałem questa na mapkę piratów- opłaca się), około 50 Pawel Ruins (na krótko), powyżej 52 zamieszkałem na Frozen Labirynth (quest na ice cristals - w nagrodę wiele enachantów), tam są moby z weak na dagger, a do tego wytrzepałem sporo sb typu mana burn i inne dość chodliwe również. Powyżej 57 przeprowadzka do Bandit Stronghold, a tam skupiałem się głównie na Ol Machum Doctors (2XHP - ale wydropiłem reckę 100% na krisa
oraz trochę biżuterii C grade). Od 61 większość czasu spędzam na Forsaken Plains bijąc szamanki które zamieniają sie w tygrysy - wada stunują jak wściekłe, zaleta prawie 13k expa
.
Hmmm w Frozen Labirynt jeszcze mnie nigdy nie było - muszę sprawdzić koniecznie. Z Mahumami tak mi się wydawało, że to miły spot może być. Sporo mobów i szamany z HPx2.
Natomiast trochę dziwię się FP - nie za mało mobów tam? Ogólnie cmentarz imo lepszy będzie (choć nie byłem tam od 2 kronik conajmniej ;P).
Natomiast zasmuciliście mnie tymi katakumbami. To, że XP rate jest tam bardzo niziutkie to nie nowość, ale mimo wszystko myślałem, że bez konieczności ugaganiania się za mobami będzie mimo wszystko fajny XP tam. Chyba, że tanka i pole party
Ciekawe jak się spisuje TH z pole. Przy jego zwiększonym crit rate mogłoby być ciekawie. Próbował ktoś?