czy ktoś z CC jest/będzie zainteresowany kiedyś pobawieniem się w extremalną i niekonwencjonalną zabawę ?
nie od dzisiaj wiadomo że w CC jest milion wypasionych itemowo/meritowo graczy którzy się
muszą ograniczać do konwencjonalnej zabawy z różnych powodów
mamy mnóstwo graczy z róznymi jobami i jestem pewien że po krótkim treningu moglibyśmy dla funu pozabijać wybrane mobki które mają ze 10-30-50 k HP w lepszym czasie niż 20 minut (mam na myśli nmy trigowalne lub pałętające się bez zainteresowania) czyli w 2 max
nie chodzi mi o pobijanie rekordów czy konkurencję z innymi LSami tylko o użycie powera który został w pocie wyśrubowany przez nas przez X miesięcy czy lat, a teraz każdy musi się bez sensu powstrzymywać: nie nukuj, nie nabijajcie tp, nie lecz za ostro itd.
w polskim gronie łatwiej o zaufanie jeśli chodzi o użycie odpowieniego fooda, tp medsy, informacje i samodyscypline podczas przygotowania się do nietypowej walki
jeśli kogoś śmieszy ten pomysł to ok, ja np. nie widze żadnego powodu żebym w ffxi siedział kolejne setki godzin i zdobywał np. kolejne 50 meritów żeby po każdym swoim żenującym nuku być checkowany przez innych blmów skoro 1 nuke na 1 walkę w dzisiejszych czasach to max przy wypasionych melee którzy zabijają błyskawicznie normalne mobki
kogo i czego brakuje w CC żeby można było się pobawić w fullatak bicie 1 mobka ?
kogo i czego brakuje w Pixies żeby można było się pobawić w fullatak bicie 1 mobka ?
jaka jest trudność w zabuffowaniu się na max i w ciągu 2 minut naciśniecia 5-10 kombinacji klawiszy wywołujących odpowiednie macra ?
przecież w konwencjonalnych walkach 90% ludzi kompletnie nic nie robi przez 90% czasu bicia mobka (oprócz tanków którzy muszą skupiać się na maxa podczas gdy reszta zazwyczaj przysypia)
zawsze można spróbować fullatack na enmach, tylko czy ktoś jest tym zainteresowany ?