Ai napisał(a):
Sylvian napisał(a):
No tak zapomniałem... Polacy nic tylko marudzić potrafią. Nie dość, że po raz pierwszy mogą wygrać coś więcej niż accesorry item w grze to jeszcze płacze o.O
Nie przesadzasz z tym narzekaniem? Ja np. nie lubie badziewia ktore bedzie lezalo gdzies na polce i zbieralo kurz, wole rzeczy praktyczne, a bizuteria praktyczna nie jest bo jej nie nosze i nie mam zamiaru.
Kiedys polski Zywiec organizowal konkurs, co tydzien do wygrania byly konsola playstation 2, a na koniec konkursu 3 nagrody i kazda warta 3k zl (kino domowe, tv i cos tam jeszcze) ... watpie czy wtedy ktos narzekal ... jesli sie komus cos nie podobalo to mozna bylo to latwo sprzedac i jeszcze dobrze zarobic.
Nagroda to rzecz gustu. A co jak ktoś nie lubi grać albo wogóle nie wie co to konsola? A w/w biżuteria to nie wszystko bo, w każdym zestawie są jeszcze timecardy, etc. czyli coś co każdemu graczowi L2 podpasuje.
Kurcze nie podbają się wam nagrody to nie startujcie ale takie stawianie sprawy to paranoja jakaś IMO. Konkurs typowo fanowski, a uważam, że żaden fan nie pogradzi taką nagrodą nawet jak biżuteri nie nosi. To, że nie każdemu podpasują główne nagrody to normalka, ale ma się nijak do samego konkursu i jego wartości (pomijam już fakt, że gadżety tego typu są dla niektórych bezcenne, bo póki co nie do dostania na rynku).