tomugeen napisał(a):
Ale jakie oceny? To sa tylko wrazenia ludzi, kazdy ma prawo porownywac (zwlaszcza do WoW) na podstawie tego, co wiedza. Zamiast wypowiedziec sie o grze atakujesz ludzi, ktorzy nie sa nia zachwyceni.
Atakuje? Uprzejmie pytam skad wiedza, ze WAR to:
- WoW w zwolnionym tempie
- "zjebali co tu duzo gadac :/ a wystarczylo podrasowac silnik graficzny daoca, zbudowac od nowa klasy/umiejetnosci ect, przerobic pve i nie tykac pvp, a tak wyszla kupa, ze az zal gadac"
- "napewno grubo ponizej moich oczekiwan"
- "to kolejny grind fest + PvE; i PvP przy okazji zeby 'bylo'"
Ja np nie mam pojecia skad niektorzy wiedza, ze "zjebali" i ze mamy tu "grind fest + PvE" oraz "kupe, ze az zal gadac". Jesli osoby, ktore to pisza maja dostep do jakichs zrodel informacji, o ktorych nie wiem, to bylbym niezwykle wdzieczny, gdyby mogli sie podzielic z reszta forumowiczow. Bo jestem pewny, ze takich stwierdzen nie mozna wysunac jedynie na podstawie szczatkowych informacji z okresu kiedy gra nie weszla jeszcze w faze bety.
A co do porownywania do WoW - oczywiscie, ale w tym przypadku to zwykle nie sa porownania (bo na te jeszcze za wczesnie, zbyt malo wiemy o WARze), tylko po prostu wiekszosc fanow WoWa lubi trabic, ze WAR ma z niego zerznieta grafike, co jest dosyc zabawnym stwierdzeniem
Cytuj:
Po prostu dla wielu WHO bedzie inna gra niz wynikalo z najwczesniejszych zapowiedzi, bardziej hmmm.... papkowata.
A ja ponawiam pytanie - na podstawie czego mozna to stwierdzic? Bo moze ja rowniez nie powinienem sie po niej wiele spodziewac - ale poki co widzialem screeny/filmiki z alphy, wiec nie wiem o grze praktycznie nic
Jesli ktos widzial cos wiecej, prosze o linki.
A jesli nikt nimi nie dysponuje, to proponuje poczekac z osadzaniem gry do czasu az bedzie ostatnia faza bety, dostepna dla ludzi z zewnatrz (tzn. odpowiednik open bety) - czyli pewnie koncowke lata.
Pozdrawiam