koci napisał(a):
I lold
Ci co sie nie zgadzaja z opublikowaniem ich profilu sa naprawde kompletnymi idiotami. Co sie stanie jak ktos nieznajomy zobaczy jaki ma build/itemy/profesje?
co sie stanie?
odpowiedzi samych zainteresowanych z whinerskich tematow na general forums:
- moja gildia mnie wywali bo mam inny specc niz wymagany.
- ludzie beda mnie spamowac z prozba o craft xxx.
- ludzie beda mnie spamowac invitem do party.
- ludzie beda sie smiac z mojego gearu/enchantow/specca (EMO ;asdfd)
- ludzie podpatrza bez pytania moj UNIKALNY build.
- w wolrd pvp przeciwnik bedzie mial przewage, znajac moj specc i gear.
wszystie sa poprostu niewyobrazalnie debilne, ale ostatni zamiata.
rofl 'n' lol.
Cytuj:
/split na takich idiotow jak Ty. kazdy ma prawo do czegos takiego jak "prywatnosc" - w WOWie takie publiczne publikowanie wszystkiego co masz na swoim charku (wbrew Twojej woli) to jest ewidentne naruszanie prywatnosci - tyle,ze oficjalnie postacie sa wlasnoscia blizzarda, wiec nic mu nie mozna zarzucic.
lepiej sobie wyrobic renome na serwerze a nie noobic i sie cieszyc z zapraszania do party,bo ma sie dobry sprzet (metoda potwierdzona przeze mnie po raz kolejny moim nowym charkiem na Chromaggu - pomagalem robic roznym ludziom questy, nie opierdalalem sie w instance i teraz ludzie z ktorymi kiedys tam bylem w WC trzaskaja mi "nice to see u again" itp. w ST) lepiej robic wokol siebie dobry klimat niz tylko swiecic epixem i tepa gadka "check my profile on armory - it's better then urs so replace urself!"!
wez sie ogarnij debilu ;D
czy ty w ogole znasz znaczenie slowa "prywatnosc"? jak gear/specc z GRY KOMPUTEROWEJ moze naruszac twoje poczucie prywatnosci?
ten projekt jest swietny i udezy JEDYNIE w sciemniaczy i dla takich nalezy sie /spit.
jesli tego nie rozumiesz, to trzy krotny spit w twoja twarz.
ps. i co do tego maja twoje przygody z sunken temple lael.
ps2. lvluje teraz trzecia postac, dwie poprzednie mialy profil i nie mialem z tym zadnego problemu. nowa nie ma, bo mi sie tbh nie chcialo. chwala blizzardowi, ze mi oszzcedzil wysilku teraz.