Farin napisał(a):
ArteC - Gram shamim i też jak 4 alies na mnie idzie nie żyję w ciągu paru sek. Też chcę buffa aby przeżyć coś takiego ! Skoro ty chcesz to ja także powinienem dostać! A co
Dobra nie bede tutaj dyskutowal o Shamanach bo tez potrzebujecie pomocy. Ale nie rozumiem z czego tu sie smiac? Tworzenie klasy ktora z zalozenia ma ginac w 2 sekundy mija sie z celem. Bo niby inni healerzy i inne klasy nie maj defensywnych skillow? Babel, Bear Form to niby do czego sluza?
Shadowclaw napisał(a):
Gram warkiem też chce takie cos , nie no stary dałeś czadu.
Przepraszam od kiedy warrior nie nosi plate? Na prawde przyrownujesz teraz przezywalnosc Warriora do przezywalnosci Priesta? Tak BTW twoj skill nazywa sie Shield Wall i jest na 30 min cooldownie. Popatrz w skille. Wiem, ze dlugi cooldown i ze wolisz uzyc Recka itp, ale MASZ TAKIE COS. I nikt ci go nie spellstealnie.
I co jest dziwnego w tym co napisalem bo nie rozumem? Prawie kazda klasa ma mozliwosc o ktorej napisalem. Mag ma blinka+Ice Armor+Blazzing Speed+Frost Nova. Lock ma Soullinka. Paladyn ma babla. Druid ma bear form. Rogue ma vanish i sprint. Warrior ma shield walla (dobra wiem, nie PvP spell) i moze i tylko to, ale Warrior z zalozenia jest tanking klasa. Warrior z zalozenia ma brac na siebie hity a nie przed nimi uciekac. Priest z zalozenia ma leczyc Warriora ktory dostaje hity co jest w tej chwili nie wykonalne.
Pisalbym dalej ale prezentujecie calkowity brak zrozumienia kwestii, wiec nawet nie bede probowal.
Spyke napisał(a):
Mnie tam sie to podoba,według mnie jest to raczej lekki buff holy priestow...
Ok przesledzmy.
* The base healing percent from "Vampiric Embrace" has been reduced to 15% from 20%. In addition, this ability can no longer get critical heals.
Nerf shadow. Holy = bez mian.
* "Silent Resolve" no longer reduces threat generated by Shadow spells.
Nerf shadow. Holy = bez mian.
* Prayer of Mending now has a 10 second cooldown.
Duzy nerf PvP Holy Priestow, lekki nerf PvE. Jedyna mozliwosc pozwalajaca przezyc troche na BG przestaje dzialac.
* Mass Dispel will now target immunity effects first.
To jest bardziej fix niz cokolwiek innego. Zreszta... kto uzywa tego czaru?
* Circle of Healing mana cost reduced by 25%. (Source)
Nadal gorszy od PoHa i kompletna strata talentow. Nie jest to buff holy Priestow bo nikt nie ma tego talentu i nadal nie bedzie mial.
* The effectiveness of "Fade: Rank 7" has been increased by approximately 25%.
Ok... meh, nic nie zmiania tak na prawde.
* The damage absorption of "Power Word: Shield" added by the caster's bonus healing has been increased to 20%.
Jedyna zmiana ktora mozemy nazwac "buffem"... ale tylko nazwac, nadal smiesznie maly scaling.