vidi21 napisał(a):
no bez watpienia...
ja sobie nie wyobrazam robic duzy dps w sword/fist bez snd. daggerowy spec... tez sobie nie wyobrazam szczerze..
a co do tego co URL napisal, on ma troche racji. gralem rogalem do gruula poki co i jest troche jak mowi. kidys bossy byly bardziej 'stabilne' nawet w poznym naxx. tutaj bossy lekko 'lataja' niby sa na tanku ale sie non stop odwracaja itd. nie zawsze mozna sie w 100% skupic na dpsie. ale bron boze nie mowie ze dagger jest zly. sam w daggerach biegam chociaz zwykly 30/26/5 build- jakos najlepiej mi pasuje. szczerze to uwazam ze 41 assasination BEDZIE bardzo oplacalne ale dla rogali z lepszym gearem. chodzi mi glownie o %crit. troche maly dps wychodzi z mut wlasnie przez to ze maly crit. probowalem tez envenom builda z shievem non stop i jest crapowy na maxa. lepiej mut budowac punkty (3 punkty jak critniesz) najwyzej od czasu do czasu shiev i envenom. ladny dps wychodzii
tyle ode mnie
bo build pod shiva nie jest do bicia nim non stop ...
i nie jest do bicia bronia 2.0+ ;P
nawet 1.8 juz nie jest tak super, najlepiej tak 1.5 miec bron, wtedy nabicie 5 cp to praktycznie 5 sek bez przerw (tylko global cooldowny)
wtedy wali sie np s&d (ja najczesniej stukam s&d na 3 cp przy zwyklych mobach typu karazhan, 5 cp raczej tylko na bosach), po czym stukam sobie synisterki i w polowie nabijania cp do 5 stukam raz shiva zeby poison na 100% nie spadl (chyba ze potency ladnie procuje, to nie trza shiva uzywac do podtrzymania poisona :>)
jak dla mnie glownym problemem mutilate jest bardzo niski poziom % na krytyke, stad nie planuje sie w to bawic przez dluuugi czas (positioning da sie scierpiec jakos jeszcze)
//edit
@up: rating buster - pokazuje % przy ratingach