gelerth napisał(a):
pala nie ma aoe heala, ale jak obrywa ktos poza tankiem, moze mu rzucic bless of protection, ktory zrobi go immune na melee i przeciagnie aggro na paladyna (wiec jak szmaciarz dostaje w pyte, rzucasz mu bop, i ty zaczynasz dostawac w pyte, ale z racji posiadania plate + shield..sam wiesz co dalej), tak wiec w sytuacji kryzysowej pala daje rade, przynajmniej w 5 man.
wielkie dzieki za info. a jak rzucisz na tanka w krytyczniej sytuacji z HP to pozbiera się z aggro ?
używam na casterów ale na tanka się boje
czy można leczyć pod blessing of protection ? wiem że nie na siebie, chodzi mi że jak np. rzuce na priesta to czy może leczyć siebie i innych
powinien móc ale chce mieć pewność
"A targeted party member is protected from all physical attacks, but during that time they cannot attack or use physical abilities. Players may only have one Blessing on them per Paladin at any one time. Once protected, the target cannot be made invulnerable by Divine Shield, Divine Protection or Blessing of Protection again for 1 min."
Dana napisał(a):
Cytuj:
pala nie ma aoe heala
Judgement of Light ?
l2p
Judgement of Light Magic
Melee attacks made against you have a chance of causing the attacker to be healed for X.
Duration: 10 seconds
ostatnio przejechałem sie na Lay Of hands bo to jest pod global CD
divine intervention też ?