Ja mam build pod gaggerki subtlety, z shadow stepem, imp. ambushem i imp. backstabem. Z ambusha nan szanse na kryta aktualnie kolo 65% a z backstaba 50%, do tego dochodzi wlasnie shadowstep i lethality, kryty sa naprawde imponujace.
Ten build sprawdza mi sie zarowno w pvp jak i w pve.
Walka z paladynami z tym buildem jest jak zjedzenie ciasteczka na sniadanko, mianowicie pala ma 2x bubble, jedne daja resista na all, a drugie tylko na ciosy fizyczne. Te bable na ciosy fizyczne sa lipne uzywam wtedy blinda (zaznaczam ze przy moim buildzie blind mam co 1.5 min, a vanish co 3.5 do tego dochodzi preparation co 10 min ktory konczy wszystkie moje cooldowny) wiec uzywam blinda trwa on 10 sek i nie dosc ze przerywa palkowi leczenie, to jeszcze daje mi wielkie pole manewru albo lecze sie bandazami, albo odbiegam dalej, robi sie wtedy leaving combat i wchodze w stealth i odrazu po bablach uzywam shadowstepa pojawiam sie za palem i ponownie ambush, walka nie trwa nie trwa dlugo i zazwyczaj jest wygrana, no chyba ze zaden kryt nie wejdzie z ambusha... ale i z takiej sytuacji da sie wybrnac. Ogolnie walka w moim buildzie polega na tym zeby jak najwiecej atakowac ze stealth, wtedy mozemy wygrac prawie z kazdym, rzecz jasna ciezko bedzie wygrac z warlockiem, priesten bo daja doty ktore nas z tego stealtha wytracaja.
Walka z tymi casterami musi przebiegac bardzo szybko najlepiej shadowstep, ambush, i odrazu vanish zeby ponoowic te sama sytuacje wtedy delikwent nie ma szans, warlock bedzie probowal sie ratowac uzywajac fear, wtedy albo kopniak (z racji tego ze gram UD nie mam tego problemu, bo jest will of forsaken i trinket) albo trinket
, uwaga rogowie ktorzy nie sa UD i nie maja trinketu raczej nie wybrna z tej sytuacji
.
Nie wiem niechcem nikogo przekonywac ale od bety wowa ja jestem nastowiony na pvp w kazdej postaci tak dlugo walkuje pvp az nabiore naprawde duzego skilla, bo wiem ze skill jest wazniejszy od tego kto kim gra:)
P.s Kochane rogulce pamietajcie ze nawet jesli macie vanish na Cd. i nie macie na sobie dotow latwo mozna spowrotem w stealtha wejsc, dlatego mam tez imp. gogue, walimy gogue i odrazu biegniemy jak najdalej od pola walki, aby sie pojawilo "leaving combat" nastepnie stealth i shadowstep+ambush, mi sie ta taktyka sprawdza zanim zaczniecie krytykowac sprobojcie ja:(