Tsunami napisał(a):
Myslisz ze jestes naj... a tak na prawde zadna dziewczyna cie nie chce.
Mnie tez nie interesuje ile masz lat, czym jezdzisz lub na czym... chyba na recznym hehe.
Takie standardowe bluzgi bez wiekszego dostosowania do bluzganej mnie nie ruszają po prostu cie zignoruje
Tsunami napisał(a):
Nie mam zamiaru dluzej z Toba i kilkoma innymi uzytkownikami forum sie postowac bo to i tak nic nie zmieni... Bedzie tak bez konca i to tylko durne nabijanie waszych postow (jak i moich).
Ok to nei nabijaj postów
Tsunami napisał(a):
Przespij sie z tym betoniarko (tak wogole masz bardzo tworczy nick...tez to o Tobie swiadczy)
nie mam pojęcia co o mnie nick świadczy więc z łaski swojej odpowiedz mi
Tsunami napisał(a):
i zastanow o co Tobie wogole chodzi... bo ja nie wiem. Chcesz cos uswiadomic? To powiedz nam co. Powiesz znowu (jak wiekszosc tutaj co sie stawili przeciwko mnie) jaki jestem noob i smigam golfem III? Jezeli uwazacie ze macie tych lat wiecej i jestescie osobami doroslymi to to pokazcie bo narazie swiecicie glupota i niczym wiecej.
chce tylko udowodnić że drastyczna większość ludzi z darmowych powinna stwierdzic w końcu że jak sie nie ma nic do powiedzenia lub sie nie umie tego wyrazić to lepiej nic nie pisać. Poza tym z tym golfem III to chciałem cie porównąć do haczyriona chociąz nie uważam cie za ażtak hardkorowy przypadek jak on. A co do wieku może powtórze: Na forum nie interesuje mnie twój wiek a tylko poziom jaki prezentujesz a ten ejst niższy niż sie można było by spodziewać. Widziałem już sensownie i z mózgiem gadających 13-latków jak i równieżzidociałych 25latków więc wiek nie ma wiekszego znaczenia.