Sai --> nie grasz - nie zyjesz. Teraz Saitou to jakis Arab.
Jak to Veji w ktoryms poscie napisal: "nie grasz - nie istniejesz".
Do Vangurada przesunalem dokladnie jeden post (a nie kilka) w ktorym bylo pozegnanie (post Zeta), bo jakos bardziej mi pasowal do przesunietej czesci.
Post Saia (mini recenzja) mial ewidentnie pokazac jaki to FFXI jest do dupy (bo Saitou juz w niego nie gra) i jaki Vanguard jest fajny (bo Saiotou w niego gra).
Ludzie zafascynowani FFXI powinni zagladac tutaj, ludzie zafascynowani innymi tytulami powinni zagladac do dzialow o tych tytulach. Bedzie porzadek i unikniemy niepotrzebnego flame.
Jest jedna prosta zasada:
najlepszy jest ten mmorpg w ktory ja gram, dlatego zwykle tematy 1mmorpg vs 2mmorpg nie maja sensu. Kazda gra ma wady i zalety.
Nie boje sie, ze ludzie zaczna odchodzic do innych mmorpg, bo to naturalne. Sam tez pewnie kiedys odejde. Jak komus sie nudzi FFXI to ma na tym forum opisy wielu tytulow: starych i nowych, na slabe kompy i na silne. Naprawde jest w czym wybierac.
Nazimoderator i cenzor ze mnie slaby, bo rzadko usuwam posty (wole przesuwac). Na forum Vanguarda mogl sobie istniec topic dla bylych graczy FFXI, napewno nikt by sie wam tam nie wpierdalal z glupimi tekstami (Karol sie nie bawi z takimi ludzmi i ich poprostu banuje).
Naprawde nie jestem wrogiem Vangurda - najdluzszy topic na tym forum powstal dzieki przesunieciu go z naszego forum (nie byles pierwszy Sai).
Topic pozegnalny zamknalem na jeden dzien, b zapewne powstaloby tam drobne flame malo mojace wspolnego z pozegnaniami.