Pytania, na które jeszcze nie doszukałem się odpowiedzi (przyznaję się bez bicia - niektóre posty pomijałem).
1. Buddy pass - trial 10 czy 14 dni? No w sumie nie to jest istotne. Istotne jest za to to czy ta postać zostaje jeśli zdecyduję się na zakup gry za 6 miesięcy (po wymianie sprzętu)? Czy ten trial jest odliczany od "pierwszego miesiąca" z pudełka (w jakiejś grze tak zrobiono)?
2. Serwer. Na którym zebrało się najwięcej Polaków?
3. Czy możliwa jest gra raz na jakiś czas. Póki co zaabsorbowany jestem w FFXI - powoli wkraczam w etap endgamingu, którego chcę co najmniej liznąć. Czy jest możliwe ewentualnie rzadkie granie w VG, czy party szuka się tak jak w ffxi - ciężko i długo, a potem bardzo długie expienie?
4. P4 2.8Ghz (pierwszy prescoot), 768MB RAM, GF4200Ti lub Radek9600Pro. Starczy, czy będę miał pokaz slajdów? Rozdziałka która mnie interesuje to 1024x768 lub chociaż 800x600.
5. Tryb okienkowy. Istnieje?
6. Community - na ile szacuje się obecnie procentową populację trolli, l33tów, hax0rów, joł joł ziomków i temu podobnego cholerstwa "proszę dołącz do mojej gildii"... ?
7. Housing. Domek buduje się samemu, kupuje gotową działkę z postawionym domem czy też na wzór SWG kupuje się/craftuje domek "przenośny", który stawia się na niezasiedlonym terenie?
8. Czy mogę prosić o screeny z rozgrywki w niskich detalach?