Deshroom napisał(a):
Robus napisał(a):
zadam tylko takie pytanie: po co tam chodzic?? ;P
nie wiem, moze za dlugo juz w to gram, ale ja nie widze sensu tam lazic (tbh: znudzily mi sie blizzardowskie formy grindu)
ja nie chodze bo tam wypadają epici i tokeny na epiki i składniki do epików
powiem tyle: w 2 tygodnie od wydania dodatku mialem lvl 70, bylem w kazdym instansie na 5 osob, w niektorych po kilka razy w niektorych tylko raz ;P
na heroicu nie bylem zadnym w ciagu tych 2 miesiecy, co wiecej, jedyna reputacja gdzie moglbym isc jest CE - bo tam bylem najwiecej - i szczerze mowiac chwilowo nie planuje nawet robic pozostalych reputacji
tokeny na epicki - moze i niektore sa fajne, na pewno te z FR beda niezbedne na jakiegos bosa lub kilku nawet, problem polega na tym, ze te epicki nie sa takie, zeby mnie rajcowac na tyle, zebym farmil jakiegos instansa/e przez kolejne 3 miesiace - po prostu juz mnie to nie bawi
epicki - bez jaj, jakie epicki ?? z tych wszystkich heroicow to do czegos nadaja sie ze 3-4 epicki + podobna ilosc epickich gemow, przy czym epicki leca tylko z ostatniego bosa (w wiekszosci przypadkow jesli nie w 100%), a gemy sa unique
tak jak juz pisalem: nie wiem, moze za dlugo w to gram, moze jestem za stary, naprawde nie wiem, ale czas zmienic gre, niestety chwilowo nie ma na co wiec jestem zawieszony w kurewnie nudnym wowie
gdyby nie kumple i karazhan prawdopodobnie juz bym nie gral bo blizz sie srednio postaral zeby ta gre na lvl 70 uprzyjemnic - jest jeszcze wieksza farma niz byla, bo teraz dodatkowo musisz jeszcze farmic na poty zeby miec szanse w raidach cos zabic (nie licze karazhanu, chociaz tam tez czasami trzeba sie dopalic potami i totalnie zjebanego systemu discovery w alchemii - na szczescie nie mam inzynierii
)
ot taki maly whine post
;P
//edit
moze po prostu ta marchewka na kiju jest za mala ??
//edit2
zapomnialem o "materialach na epicki" o ktorych wspomnial desh:
tak, to rzeczywiscie wyjebisty pomysl zrobic te matsy BOP, tak ze jak nie ma z toba w grupie tailora lub innego craftera, to mozesz sobie w dupe to wepchnac - po prostu SUPER