Bierzgal :
Bierzgal napisał(a):
Z magiem dosyc typowo. Tiger's fury => Ravage => Mangle/Shred (w tym momencie 99% magow popelnia zawsze ten sam błąd = Blink) => Charge => Bash => Shred => Ferocious bite/Maim (+ kolejny shred jesli to drugie).
po pierwsze :
chyba gramy na tym samym serwie (Burning Legion) postaram się Cię znaleźć
po drugie :
ten mag stoi nadal tyłem 2sec od ataku ?
i w te 2 sec jesteś wstanie wydac 142 punkty energi (ravage=60 + mangle=40 + shred=42) - chyba tylko jeśli omen of clarity zadziała ?
energia po tigers fury (mi) się odnawia na 100 akurat pod koniec tegoż tigers fury więc mi jakoś podchodzenie mobów/graczy w stelchu z odpalonym tigers fury niebardzo działało
po trzecie :
hehe ja też juz mobki tłuke samym manglem bo po prostu szybciej idzie chociaż monotonne się to robi czasem
BG na razie zostawiłem całkiem - kiedyś na 29/39/49 lvl sporo się grało ale rewardy teraz są beznadziejne w stosunku do giru z TBC mam 3k honoru i nie wiem co z nim zrobić więc trzymam na lepsze (70lvl) czasy
gelerth :
no generalnie napisałeś rzeczy które albo pisałem wcześniej a co do stunów oszczędzających HP tanka to rzecz oczywista - ale ja zastanawiam się nad shredem a nie pouncem czy maim
no i nie rozumiem co Ci daje rake spam ? używasz kilku leveli rake i one sie sumują czy jak - sry ale nie rozumiem