tczewiak napisał(a):
egoist napisał(a):
ok!
Byle szybko, bo chce isc juz spac...
Samo i tak jeszcze ku Twej świadomości (byłeś wtedy na cc, ale może nie czytałeś) - wiesz czym różniły się bluzgi Twoje od Iczki? Jak Ty rozmawiasz to na jakiś temat, który jest na LS'ie. Nie widziałem jeszcze żebyś nagle wyskoczył z wiązanką ot tak sobie - dla kaprysu. A ona i owszem - tak postępuje. I jeszcze chlubi się tym, że lubi przeklinać...
I ja mniej więcej optuję za tym co Krzysiek - gówniara jest nieletnia, a rzuca bluzgami jak żul z ulicy - może czas jej pokazać, że to jest fe? Decyzja jednak na całe szczęście nie należy do mnie
Ja posiadam tylko ewentualne narzędzie.
Tak właśnie Iczka przeklina jak najęta, ale co ja mam do tego ???
Temat załozyłeś z powodu zachowania iczki, kłutnia z irrie i blacki wybuchla właśnie z tego powodu bo podobno to ja jestem wszystkiemu winien i to ja ja demoralizuje i to przeze mnie jest taka jaka jest, no kurwa i jak tu nie przeklinac??? jej zachowanie to juz problem jej i jej rodziców a moze sie myle???
Natomias jezeli blacki uwazasz ze to rowniez twoj problem to sobie z nim poradz, ale nie mów mi jak mam sie zachowywać a jak nie.
Mówisz że to ja nie potrafie sie przystosowac do reszy ludzi na CC z którymi muszę obcowac, ale ja w odróżnieniu od ciebie nie narzucam innym swojej woli, nie pisze ze nie wolno byc milym na ls bo moim zdanie powinno byc tam jak w piekle lol. Co to wogole ma byc ? kochasz wszystkich, jestes mial dla wszystkich, nie mowisz "kurwa" no problem for me, ale nie mów mi co ja mam robić i jak się zachowywać.
Jeżeli większosć CC uzna, że nie jestem tu mile widziany to poprostu odejde nie trzeba mi łamać perły nie będe tu siedział na siłe wbrwe woli innych, ale możecie zapomnieć ze się zmienie bo mi karzecie lol