jako ze caly temat mnie ominal (bylem na zajeciach i na forum nie zagladalem), chcialbym tez swoje 3 grosze do tego wszystkiego dorzucic... Nie raz "kurwa" rzuce i zamiar mam rzucac nadal (i to na pewno nie z powodu braku kultury czy poszanowania dla ludzi na lsie).
Co do sposobu wypowiedzi na lsie, chcialbym dodac, ze piszac cholera,kurde,idioto,do diaska czy motyla noga(no, to moze nie
) tez uzywacie wulgaryzmow i mozna by was posadzac o brak szacunku czy kultury.a jednak tego sie nie robi poniewaz "cholera" juz nie taka straszna jak wieki temu.
Dodam jeszcze ze coprawda Iczka naduzywa zdecydowanie slow "brzydkich", bedac na lsie nieraz widzialem jak robia to inni (nie tylko Sam) i to nie tylko ze zdenerwowania. A wprowadzenie cenzury nie jest wyjsciem z sytuacji a wrecz jest wyjsciem "kretynskim". Bo nie po to moj dziadek sobie flaki na wojnie i podczas PRL-u rozpruwal,zebym teraz nie mogl mowic co mi slina na jezyk przyniesie
. Slusznie tu padalo ze skoro Iczki zachowanie was drazni nalezy jej zwrocic uwage (a jezeli trzeba to nawet 30 uwag) i wykopywac tylko ostatecznie,takze: ze sposob jej wypowiedzi nie jest i nie powinien byc waszym zmartwieniem (ja i moje "kurwy"
sie nie poczuwamy do winy w tej sprawie-na pewno slow tych nie nauczyla sie ode mnie i prze ze mnie ich tez nie uzywa czesciej).
I predzej zostane wykopany z CC i zbanowany z gry anizeli przestane to tu rzucac "kurwa" to tam "fuck".
a tu maly dodatek...
moje 3 grosze:
http://greenfog.wrzuta.pl/audio/4i9as8f ... slowa_qrwa
tym o to pozytywnym akcentem, z przymruzonym okiem koncze swoj marny post