Tak są i jest to zrobione w formie sub questu , gdzie za zadanie głowne masz zabić własnie bossa ktory znajduje się w tombach , za wykonanie questu dostaje sie tam jakieś specjalne przedmioty czy cosik , jednak no niektórzy bossowie są na wzór chieffów - inaczej mowiąc masz szanse ubić takiego samemu
jesli masz wystarczająco silną postać jednak Moby z nickami czerwonymi to już wyzwanie , bo nie dość ze ma dużo def
hp to jeszcze atakuje Ci zabierając 1/3 hp jednym hitem i czesto na czacie w grze slychac cos na styl " szukam party na XXXX " [ gdzie XXXX to nazwa bossa
] Ja osobiscie czegos takiego jak instancje nie widzialem bo dopiero co zaczelem grac i mam 27 lvl a gdzie tam 99 ale obiło sie o uszy coś takiego na wzór , duzo jest opuszczonych kopalń , grobowców i wiele innych tajemniczych miejsc. Jest też taka arena gdzie giildie mogą sie napazac , mozna wyzywac gildie
na okreslony czas no jest to ciekawe tylko no na 27 lvl nie moge zbytnio stwierdzic czy istnieją wyprawy na jakies specjalne miejsca
wiem tylko tyle ze gdy odkryto Old Mine i Tombs of Dead to wiekszosc graczy siedzi tam