Witam.
Poniewaz wszyscy sie ciesza to ja przyszedlem pomarudzic i wam humorki popsuc. Pomysl zrodzil sie w glowkach Kosmatej, Ro6erta i mojej, mysle, ze razem z Ro6ertem za fabule tego sie zabierzemy i zle to nie wyjdzie. To ta dobra wiadomosc. Ta zla jest taka, ze aby to sie udalo to po pierwsze potrzeba strojow. Ludzi w dresach albo skate'owskich spodniach napewno nie przyjmiemy.
Mysle, ze od strony organizacyjnej, dla npcow itp. bede w stanie zorganizowac sprzet (bron, ubrania), ale kazdy z tych, ktorzy by sie chcieli w to bawic musialby sobie na wlasna reke poradzic. Proponuje pomeczyc znajomych z rycerskich bractw albo w teatrze pogadac o wypozyczenie (no jeszcze nie w tej chwili). Po drugie potrzeba do tego tez odpowiednich ludzi (nie, zebym was nie docenial
). Ale jak sie postaramy wszyscy to ma szanse sie udac.
Co do sesji tradycyjnego rpg to ja jestem calkowicie za, chetnie bym sobie pogral (jesli ktos poprowadzi). Poprowadzic tez moge jedna albo dwie przygody (Wampir, Warhammer, Srodziemie, w zasadzie cokolwiek wydanego u nas, ewentualnie czysty storytelling w swiecie naszego UO), jesli oczywiscie znajda sie gracze. Ale to by trzeba ustalic przed zjazdem, zeby byl czas cos przygotowac.
Tereny mamy na Mazurach ladne, mysle, ze warto sprobowac. Pozdrawiam.
Kruk