@ up
"Szkoda mogli byście czasem sprubować znaleść tam prawdziwych kumpli (ja znalazłem niejednego) poczuć dreszcz emocji przy wbiciu lvlu i strach w godzinach śmierci. To jedyna gra w której twoja postać może wzbudzić uczucia w innych graczach. Strach?Respekt?Miłość?Szacunek? "
To do tego sluza teraz takie gry
?? Wg mnie takie gry to po prostu chwila odprezenia po calym dniu, a nie zycie ! A pozniej ludzie sie dziwia jak po zginieciu postaci jakis dzieciak zabija matke krzeslem. Jezeli utozsamiasz sie z postacia z gry to gratuluje i polecam zasiegniecie porady u specjalisty(to da sie jeszcze leczyc). Co do samej tibii to jest tylko jedno okreslenie- tibia SUX ! Typowa gra dla dzieci neo i ludzi ktorzy nie maja zycia poza komputerem . I nie dziwcie sie ze ludzie jada ta gre za grafike. Chociaz nie wiem jak bardzo bym chcial w to grac to i tak bym nie gral bo ta grafika odrzuca od monitora. A klimat, dobre pvp i wiele innych rzeczy jest w wielu mmorpg. Pozatym Pacc do tego szajsu kosztuje ~30zł na miesiac. Jezeli ktos juz naprawde nie ma co robic z wolnym czasem to polecam mu dofusa ktory kosztuje ~20 zł , a jest gra o niebo lepsza(jakbym ktos pytal gralem w to i to).