silence to nie counterspell for all i care.
Cytuj:
juz prosze Pana podaje :Blessing of Protection ;Divine shield ,Divine Intervention ; Divine Protection, Lay of Hands...
no niezle pan sie zblaznil. Bez rozpisywania sie moge w tym imba gronie zostawic poprostu divien shieldtlumaczenie dlaczego wyrzucam reszte jest poprostu zbedne.
Wez team warrior i pala vs mage i warlock. Pala dosaje CoT warrior zgarnia troche dmg i pala tylko czeka az mag mu da cs poczas pierwszego castu. A glupi dawac divine na poczatku po to zeby ta sytuacja miala miejsce 12 sec pozniej. priest ma shield renew ktore zwiekszaja przeyzwalnosc w takiej sytuacji
"holy priest vs shaman Holy priest vs Cos tam"
Nie wiem kto to napisal ale ma to taki sens jak Prot warrior vs fire mage.
Holy priest NIE jest do duelow holy priest jest do instance discipline jest do pvp leczenia shadow jet do solo pvp (moge sie mylic ale tak mi sie wydaje)
"checie dps locka healing priesta tankowac jak warrior..."
Tak jeszce Hulajnoge gitare i kucyka.
a tak w ogole to mysle ze nerf palka jest znaczny ale ffs nie dajmy sie zwariowac jesli bedzie za ostry bliz ztego zrobi 75% mysle ze i tak pala bedzie mial spory mana efficient heal.
Mnie to w sumie nie wiele zaboli bede bral honor mana pota czesniej niz wczesniej. A na arene i tak mam za duzo many brakuje mi jej tylko kiedy po drugiej stronie tez jest pala soo....