Huragan prosze cie zamilcz bo tylko utwierdzasz wszystkich ze twoj rozwuj intelektualny zatrzymal sie na poziomie 12 latka
jezeli ktos tu flexuje to ty zawsze to robiles pamietam jak zrobiles film bijac z kumplami z mrocznego legionu pojedynczych graczy co bylo smieszne w tym jak spotkalicie bardziej ogarnieta osobe z LK mieliscie problemy zeby go zabic w 5+ osob a juz plakalem ze smiechu jak ten warrior prawie cie zabil z tego co pamietam nikt z LK LA czy NOC-y nie robile filmow z takich powodow takie przykladow jest wiele kazdy chyba pamieta ze Huragan zawsze chwali sie jak to bije low lvl
a teraz dwa cytaty
Huragan napisał(a):
Widze ze masz kompleksy... slawe zdobylem bo nie mialem litosci dla aliantow bez wzgledu na ich level... kazdy czerwony na drodze byl atakowany.
Huragan napisał(a):
zadna satysfakcja z wygrania ze slabszym i swiadczy o "dresiarstwie" danego gracza jedynie.
ten drugi mozna znales w temacie filmiki z WoW (nasze i cudze) strona 6
EOT z moje strony
co do tematu czy ktos ucierpial na tym ze Nihilium kupuje golda czy ktos na tym stracil wydaje mi sie ze nie jak juz to zyskali ci "pro gracze " co farmuja 10 godz dzienie na raid bo kto inny niz ta banda "oszustow" kupuje poty i skladniki na nie z ah ?
tak pozatym chcial bym miec dostap do dyskow twardych tej grupy ostatnich sprawiedliwych jestem przekonany ze znalazl bym tam jakiech pirackie gry/programy/mp3 a jezeli nawet nie to watpie ze zawsze zyli zgodnie z zasadmi nigdy zadnej nie lamiac
wiec przestancie oceniac jezeli sami nie macie czystego sumienia