LOL opozycja rosnie w siłę... załóżcie sobie jakis ls w stylu "I hate Samotnik" bedzie wam łatwiej organizować ataki na mnie hahahaha... albo nie mam pomysł was jest wiecej na CC więc kamilus złam mi perłe, bedzie po sprawie i wszyscy beda zadowoleni... rozumiem że bronisz siostry Kris dobrze robisz ale twoje gadanie nie ma sensu najebałeś się czy co??? Ja akurat jestem osobą z którą można niezle sobie w żartach pojechać bez obaw, wiec nie pierdol bo nie masz o tym pojecia nie znasz mnie nawet w 0,01% po za tym myslałem że jestes spoko gosciu ... no cóż pomylić sie każdy może
... każdego z ludzi których nie lubię, nie lubię z konkretnego powodu i oni o tym dobrze wiedzą bo im to okazuje(wybaczcie ze nie umiem byc dwulicowy już tak mam
), mniej lub bardziej sobie na to zasłuzyli tym co zrobili (/point kamilus) lub tym jacy są ... to tez nikomu nie każe lubić mnie... ale skoro aż tak bardzo wam przeszkadzam swoim istnieniem no to w akcie swojej bezgranicznej łaskawosci obiecuje że na CC juz nie bedziecie mieli ze mna problemów macie moje słowo hahahaha... napiszcie do SE zeby mnie zbanowali w FFXI i pogadajcie z jakimś modem co by mnie na forum tez zbanowal i osiagniecie pełnie szczęścia
Po raz kolejny zostało udowodnione że ludzie nie lubią tych którzy sa inni, szczerzy i bezpośredni... hmmm moze wyciagne jakis wniosek z tego eeee raczej nie bo mam to wszystko i tak głeboko w dupie... wiec whatever...!!!
EVIL RLZ!!!
Eh tak się tym wszystkim przejołem że aż chyba pojde sie... odlać