widzisz, black sie pytala bo jako jedna z nielicznych osob potrafi sie z ludzmi porozumiewac.nie raz przy 10 osobach online nie dostalem odpowiedzi na "czesc".Zreszta celowo pisze bezosobowo bo nie ciebie konkretnie te zarzuty dotycza.jakbym mial ci cos do zarzucenia to bym ci powiedzial.moze i mnie czyms tam, kiedys wkurzyles ale widocznie nie bylo to nic waznego
rozdawanie gili bylo tylko przykladem.nie martw sie nie dawalem im 1kk.wiem ile kosztuje equip/ile dac.
widocznie mamy rozne pojecie o lsach.dla mnie to miejsce gdzie moge zapytac o gre,pogadac z ludzmi o pogodzie jak i zgarnac ludzi na eventy.
brak dobrej woli..tja..jak juz napisalem wyzej dobrej woli mam duzo w zapasie.wierz mi ze niewiele powie komus calkiem zielonemu gdzie/z czego droopie item, jak nawet nie wie o czym mowa, jak to ugryzc.teoria bez praktyki jest bezuzyteczna.
nie wspominajac, ze przyjdzie jakis uber i zapyta to odpowiedzi nagle tysiace.pamietam jak komus odpowiedzialem kiedys na pytanie somepage.com to odrazu flame on me
epitety sa bo mnie ponioslo troche(zreszta nie przeszkadzaj nikomu w tysiacach innych postow-rozumiem, ze mi wolno wypomniec
),hyhyhy.na codzien jestem nawet mily i grzeczny.tylko teraz w pracy jeszcze siedze,moze dlatego:D
co nie beda mi ludzie czesc mowili bo mam odmienne zdanie?bo nie podzielam mysli innych.pffffft.to mi przykro za nich.
a teraz to ja ide do domku.laterz