Dhoro napisał(a):
Szukam najlepszego builda do lvlowania 60-70 jako, że w końcu biorę sie za locka, przeczytałem ostatnie 10 stron i dalej nie wiem czy iść w full aff czy demo z tym, że jednak składniam się ku aff (demo grałem, destro grałem aff jeszcze nie i nęci by sprobować
)
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000coś takiego przejdzie?
Sam levelowałem na demo, ale affli przy levelingu i bicie 4 mobków na raz z minimalnym downtime to też fajna sprawa, tego rodzaju grind daje sporo funu, szczególnie gdy widzisz jak to wkurza inne klasy
.
Na 60lvl ciężko poskładać build, ale jeśli proponowałbym jakieś zmiany to raczej:
- zostawiasz tylko 1 punkt w shadow embrace
- zostawiasz tylko 3 punkty w suppression
- pakujesz 5 punktów w demonic embrace
- no i oczywiście 1 w UA, wbrew pozorom to zadaje dmg porównywalny z corruption
Można też się zastanawiać nad sensem pakowania w suppression na tym poziomie. Czytałem sporo tematów na temat tego talentu i w zdecydowanej większości z nich ludzie zgadzają się, że jest to dobry talent pod raidy, lecz zdecydowanie nie warto go maxować, 2-3 punkty i reszte ciągnąć sprzętem, ciężko ocenić jego przydatność w levelowaniu.
Jeżeli już daje się shadow embrace to raczej 1 punkt, żeby tylko mieć dodatkowy shadow effect dla drain life'a, przynajmniej ja tak to widze. CoExh też zbyt często się nie używa i sporo ludzi z tego rezygnuje, ale mimo wszystko fajnie jest mieć tego skilla, 1 punkt nie boli a czasami można fajnie pokitować jakieś elitki.