Bierzgal napisał(a):
Akhloke => Albo czegoś mi brak by pojac twoj tok rozumowania albo jest on najnormalniej w swiecie niezrozumialy. Idąc za twoją myślą ludzie na 70 lv. majacy full epic gear z najlepszymi enchantami rowneiz są noskillami, ktorzy w pewnym sensie "psują" innym grę (bo w koncu ktos w pełnym purple zAnichiluje kolesia w green/blue). Jak napisales nie masz twinka wiec skad mozesz miec jakiekolwiek pojecie jak wyglada sytuacja na bg w tamtych przedzialach levelowych? Ja twinka mam (ba, nawet dwa
). Oba dostarczaja mi masę funnu. Czasami smiesznie jest kogos zdjac na dwa strzaly (no ale wchodzenie na 20 lv na wsg jest kretynizmem samym w sobie, nie trzeba twinka by kogos takiego zabic) lecz bywa, ze na bg jest więcej twinkow niz casuali. Twinkowanie animka pozwala pograc nim na w miare sensownym "poziomie" nie koksajac go do 60-70 (to wlasnie taki "epic geared" low lv). I nie jest to I WIN BUTTON, pogral bys troche twink vs. twink to bys moze zmienil zdanie miast naduzywac takich słow jak "żałosne" odnosnie czegos o czym nie ma sie bladego pojecia przy okazji obrazajac pare osob.
Odniosę się tylko do tego i poprzedniego posta, czego nie mogłem uczynić wcześniej z braku czasu.
Po pierwsze popełniasz tutaj kolosalny błąd logiczny. Odniosłem się TYLKO do gry twinkami na niskich lvlach. 70ki zenchantowane to zupelna norma, chyba każdy się tutaj co do tego zgodzi. Natomiast co do reszty wypowiedzi:
1) nigdy nie spotkałem twinka, który by gonił lub chciał zabić innego twinka, zawsze najpierw biją potencjalnie najsłabsze chary tj. niezwtinkowane.
2) pisałem że ja nie mam zamiaru udowadniać nikomu, jaki to ja dobry nie jestem zabijając go dwoma strzałami. Wolę grać wobec innych fair.
3) sama geneza twinków i tego co się dzieje dzięki nim na bg-ach jest mi aż nadto dobrze znana. Nieraz byłem przez taką osobę kampującą na spawnie ownowany. Takie sytuacje zwłaszcza na bg lvl 19 i 29 były nagminne. W hordzie twinki na bg występują zasadniczo rzadko 1 lub 2 na bg i to nie zawsze. Co się tyczyło natomiast alli to sytuacja była momentami przekomiczna, więcej twinków niż normalnych graczy. Więc uwierz mi WIEM O CZYM PISZĘ!
4) na normalną postać to jest 1 win button! Dokładnie jeden.
5) każdy ma prawo pograć bg na normalnym poziomie... tym bardziej że jest to wspaniały sposób, aby odprężyć się pomiędzy lvlowaniem, natomiast twinki zabijają radość gry początkującym graczom.
Jeszcze jedno zdanie do pana Mitrula: powiedz mi po czym wydedukowałeś że jestem e-kozakiem?:D O ja Cię, proszę to tylko gra.
Co to w ogóle za określenie? Nie jest filozofią, że zrobić twinka mając kasę to tylko idiota by nie potrafił, więc wytłumacz mi, gdzie daję wyraz mojego e-kozactwa?
Dla mnie EOT!