Przeslij mi ma adres mailowy
[email protected] informację odnosnie nazwy konta pod jakim byłeś zalogowany na MmogSpot. Główny moderator forum potwierdził, iż nie istnieje uzytkownik o nazwie CeTeBe i nigdy taki nie był zarejestrowany na forum.
I mała uwaga -na przyszłość zgłoś sie do moderatora lub administratora zamiast wypisywac pretensje na innych stronach. Nikt z nas nie ma nadmiaru szczęscia aby przeglądając od czasu do czasu kilkanaście innych forum natrafic przypadkiem na pretensje uzytkowników byłych lub obecnych MmogSpot, a nasze maile znajdziesz na niemal każdej podstronie MmogSpot o tym forum nie wspominając. O Twoim problemie dowiedziałem się przed chwilą od jednego z użytkowników mmorpg.pl.
Nie obiecuje równiez iż ban zostanie zdjęty. Pogadam wpierw z moderatorem który bana nałozył. A banów póki co było tylko 2 - jeden za wulgarne odzywki wobec uzytkowników i ekipy MmogSpot.com - 192.XXX.X.18 , a drugi za spam i brak reakcji na ostrzeżenia administratorów 213.XX.XXX.130.
Który jest Twój i dlaczego nie zarejestrowałeś sie pod normalną ksywą?
? Cyfry zamaskowałem bo publiczne podawanie numeru IP nigdy mile odbierane nie jest.