ja nigdzie uberow nie obwinialem o brak pomocy.raczej wszystko co pisalem tyczylo sie obecnych czlonkow cc, ktorzy jak zaczynalem mimo wszystko byli w stanie pomoc.
zreszta wtedy kazda pomoc (jakakolwiek)bylaby dobra.jak juz pisalem nie mam szczegolnego urazu do nikogo(!). chetnie ja pomoge i chetnie dam sobie nieraz pomoc.jednak z cc sie nie utozsamiam jakos specjalnie.
w innym poscie byla poruszana kwestia Loth i Kamila.ok, nie lubia sie-trudno (fakt ze mogliby troche zbastowac
ale ja sie w to wtracac nie bede
). niby to oni cale zlo? hmm, raczej nie.jak juz ktos madrze napisal: cc to glownie ludzie w nim obecni (dlatego tez tam nie bywam zeby wam wszystkiego nie zjebac jeszcze bardziej
)
coprawda fajnie pochatowac po polsku na ls jednak ja, i smialo sie chyba moge wypowiedziec za Juna, oczekuje(jak i proponujemy ze swojej strony) od ls'a wiecej niz chat.
kolejna sprawa:
przeklinac mozna od 75lvl
sorry jak was raza moje wypowiedzi.naprawde mi przykro.jednak nigdy w zyciu nie bede przebywal w miejscu, gdzie ktos mi bedzie nakazywal wymowy albo zachowania(moze i to samolubne ale sa ludzie ktorzy akceptuja ludzi takich jacy sa).jak juz kiedys mowilem:ja i moje kurwy rzadko sie rozstajemy
.oczywiscie potrafie przytrzymac jezyk za zebami.z wielka niechecia jednak odmawiam sobie soczystej, polskiej kurwy przecinkowej i nikt mi nie bedzie dyktowal kiedy moge a kiedy nie, a zwlaszcza ludzie ktorych znam niejako tylko "wirtualnie"
naklepalbym wiecej soczystych wypowiedzi ale czas nagli i trzeba sie polozyc spac
. mam nadzieje ze ten klebek mysli jest w miare czytelny.w razie niejasnosci chetnie rozwnie temat