Gra odzwierciedla realia sredniowiecza, jest cięzka i za to ją kocham !!
W grze istnieje 5 religii czyli terz 5 ras
Katolicyzm -Osada Albion
prawosławie -Osada Ogrod
Islam -osada Zigura
Taoizm -osada Kur kor
rodzimowierstwo -osada Hardron
W grze tej istnieje szereg zawodów rycerze muszą zapracować na konia i rnysztunek!
Gra jest bardzo intuicyjna i przejrzysta
gracz może posiadać stanowisko np. zostać kupcem królem strażnikiem krzyżowcem , ksiedzem, narbonusem, amaznoką, bandytą (sa to tylko możliwosci dla religi katolickiej
w grze można zawierać małrzeństwa oraz wiązać sie z innymi graczami na zasadzie chołdów lennych czyli senior wasal
polecam grę i zalecam się do rejestrowania na Mój link rekrutacyjny
moja nazwa w grze to Chaotic Knight o id 245467
gdy zarejestrujecie się na mój link otrzymacie polowe korzyści jakie ja otrzymałem no i moją pomoc zgloszę się do was na priv
oto link rekrutacyjny
[
b]http://www.arena-albionu.pl/?idpartner=245467[/b]
Kiedyś w opiniach o grze napisałem:
"Ta gra jest niebezpieczna, zła, wstrętna, paskudna i jeszcze takie tam...... i za to ją uwielbiam.
Jeżeli chcesz mieć rodzinę............. nie graj.
Jeżeli nie chcesz stracić pracy........... nie graj
Jeżeli już nie pamiętasz jak wygląda świat za oknem................ nie graj
Jeżeli dzieci mówią na Ciebie wujku............ nie graj
Jeżeli chcesz mieć sny inne niż sny o powalaniu Golema............. nie graj
A jeżeli to wszystko jest Ci obojętne lub potrafisz zachować równowagę w wartościach to nie czekaj tylko w drogę po ścieżkach Albionu
Malkonie jeżeli kiedyś wpadnie Ci do głowy wyłączyć tą grę to osobiście Cię znajdę i uduszę
P.S. Idę do psychologa bo to jest nałóg"
I to absolutna prawda, jeśli nie masz silnej woli i szybko ulegasz nałogom to lepiej zmykaj stąd gdzie pieprz rośnie. Jeśli jednak chcesz się zmierzyć sam ze sobą i z innymi a jeszcze nie masz postaci to kliknij TUTAJ i do dzieła
.
Powodzenia na ścieżkach Albionu
Lucas de Draco
to napisal pewien wielki gracz zozgonnie to popieram