Targaryen napisał(a):
Nie wyrzucali sacków czy perełek a jedynie nie wchodzli na LS (też bym nie wchodził jakby mnie coś takiego spotkało).
Widocznie o czyms nie wiem... Co ich takiego spotkalo??
Zreszta jak bylem w grze w zeszlym tygodniu to Espeon byla na LSie. Enoikos byl w grze, ale nie mial naszej perly (bylem pewny ze to po ostatniej jego emogramie z Dexy i ze mu przejdzie). Nie byla to pierwsza taka sytuacja bynajmniej. Wyrzucenie czy nieuzywanie perly przez lidera nie uwazam za zadne przestepstwo, kazdy ma prawo odreagowac stres
i odpoczac.
Zagadalem do niego, ale albo byl afk albo nie chcial ze mna gadac.
Tego samego dnia zagadal do mnie Pala i wspolnie doszlismy do wniosku, ze trzeba Eno zdjac oficera na www (na czas emostanu a nie na stale).
W kazdym badz razie odebranie mu oficera bylo wynikiem jego bycia poza LSem, a nie odwrotnie.
To cala historia.
Espeon to zupelnie osobna sprawa. Raczej nie miala zadnych powodow, zeby sie na nas obrazac, a tym bardziej my nie mamy zadnych, nawet najmniejszych zastrzezen do niej jako lidera.
Z tego co rozumiem to jej przerwa jest spowodowana przez RL (egzaminy) i nie ma nic wspolnego z tym co sie dzialo w grze. Jesli jest inaczej to wyprowadzcie mnie z bledu.