[Pomogłem ci tym opisem ? W trakcie rejestracji możesz mnie wpisać w polu Sponsor, dzięki temu dostane 10 talarów, za które serdecznie dziękuje. Mój nick - Profesorek]
Strona gry - http://www.krolestwa.com/
Niedawno, dokładnie 30min. temu znalazłem dośc ciekawa gre, jest to gra obcojezyczna jednak istnieje do wyboru jezyk polski.
Na czym polega gra ??
Zaczynamy jako zwykły obywatel miasta, głodny, bez pracy, bez ziemi. Naszym celem jest dążenia do "lepszego życia". Możemy pracować u innych graczy na ich polach, w kopalniach, w lasach, a nawet łowić ryby.
Poza tym glosujemy w wyborach na wójta, a nawet sami w nich startujemy jeśli mamy dobry program.
Nie zapominamy żyć według ustalonych praw, w innym wypadku staniemy przed sadem, gdzie sędzią jest gracz, odpieramy zarzuty itp. aby dostać jak najmniejsza kare.
W dalszej części po uzyskaniu 2 levelu dostajemy ziemie, na której uprawiamy co chcemy.
Mozemy chodzić do kościoła a nawet zostać księdzem, dostać sie do wojska jeśli będzie nabór, a nawet wykładać na uniwersytecie.
Jak wygląda gra ??
Prosze oto fotki:
Dużo osób gra ??
Bardzo dużo ludzi z całego świata, gdyż w grze dostępnych jest dużo języków. Pamietaj, że ty startujesz jednak w Polskim kraju i w polskim miescie wiec spotkane przez ciebie osoby będą zazwyczaj polakami
Gdzie znajde pomoc dot. gry ??
Duzo pomocy na pl podforum w grze
A tu poradnik dla początkujących
[Pomogłem ci tym opisem ? W trakcie rejestracji możesz mnie wpisać w polu Sponsor, dzięki temu dostane 10 talarów, za które serdecznie dziękuje. Mój nick - Profesorek]