RufeN napisał(a):
Stwierdzilem,ze czas nabic exalted u cenarionow i miec w koncu jakas epicka bron dla dr00ta (staff of natural fury jest u mnie od kilku tygodniu nie do kupienia - ludzie opychaja go sobie nawzajem po gildiach lub znajomych zamiast wystawic na ah)
Rozwazalem kupno Coilfang Armaments'ow, i zrobienie tej repy w city-style(nawet mining tak robilem
), ale przynajmniej na Chromaggusie jest ich na rynku za malo aby sie w to bawic - potrzebowalbym ich kilka tysiecy.
W tej chwili mam 6/12k i stad moje pytanie - jaki team najlepiej nadaje sie na farme Steamvaults? (moge przebierac w przedstawicielach wszystkich klas, w prawie kazdym buildzie (warki fury,shadow priesci,enchancement shamani itp.))
1. druid - feral -tank (ja)
2.?
3.?
4.?
5.?
Czy w heroicach przydatniejszy jest inny team?
Pytam tutaj,gdyz ze wzgledu na nagrode za exalted wydaje mi sie,ze druidzi maja najwieksze "parcie" na zrobienie tej repy, i licze na to,ze znajde tutaj jakichs bylych farmerow SV
a u mnie w dłoni earthwarden juz blyska
(kupione tylko 2 coifang armamenty reszta to solidna farma)
bierz
maga (owca)
warlocka (banish elementali)
huntera (trap) / shamana (totemy)
i priesta / pałka do leczenia
i wymóg dla Ciebie żebyś chodził w hordziackim odpowiedniku Insygnia of Alliance
omijaj timy, które chcą jak najszybciej dojśc do bosa, ignorują Sireny, , nie znają instancji i chcą iść skrótem na prawo - pewne upierdliwe wipy
najgorsze chwile zapewnili mi rogale, wariorzy ...
i druidzi na healu
btw questy już wszytskie zrobiłeś ?
link jakby co
http://www.wowwiki.com/Cenarion_Expedition