- czy możliwe jest manipulowanie sylwetką bohatera?
tak
plynne zmiany wzrostu, szerokosci etc
- jak wiele jest dostępnych fryzur i na ile można zmieniać ich kolor?
nie pamietam
ja robilem kotka wiec mozna powiedziec ze fryzure mialem na calej twarzy
i bankowo bylo sporo opcji do wyboru
- co z twarzami? gotowe modele, czy możliwość własnego modelowania (jak np. w oblivionie).
wlasne modelowanie kazdego elementu - brwi, policzkow etc
- co z ubraniami, zbrojami i bronią?
kazde inne
niektore potrafia byc debilne (np. ktos ostatnio plakal ze jego heroic 50 lev spodnie wygladaja jak pidżama ale ogolnie sa ok)
- jak wiele jest tego typu przedmiotów?
na VGcurse zarejestrowano do tej pory ok 20k przedmiotow - wiecej niz polowa z tego to ekwipunek
nie ma jednak infomacji jak wiele z nich ma rozne tekstury (nie tylko rozniace sie kolorem ale i ksztaltami, poswiata etc)
generalnie wiekszosc broni "legendary" maja jakis unikalny efekt (najczesciej swieca sie i/lub nietypowo wygladaja) ale np. jak masz short sworda 22dps i +5 do str to bedzie wygladal tak samo jak short sword 15dps +2int.
- da się je farbować (jak np. w gw)?
nie wiem ale widzialem jakiegos NPC ktory sprzedawal farby
- zbroje nakłada się na całość ciała, czy osobno nagolenniki, korpus, karwasze itp.?
kazdy element osobno
- czy widoczne są tak drobne elementy jak pierścienie i amulety?
nie
- czy istnieje możliwość dodania nietypowych elementów wyglądu (jak np. różnokolorowe oczy, tatuaże, rogi, ogon)?
raczej nie
- czy postacie kobiece wyglądają seksownie? (wbrew pozorom jest to pytanie poważne)
nie wiem jaka masz skale porownawcza - jesli myslisz o lineage2 to zdecydowanie zupelnie inna bajka
Ciezko powiedziec jak wygladaja female char bo raczej nie maja osobnych tekstur pancerza wiec spotyka sie je "ubrane"